LYKKELIGERE TIDER: Megan Fox og Brian Austin Green har blitt sett på som ett av Hollywoods mest stabile par – nå har de avslørt at de skal skilles. Foto: Scanpix
LYKKELIGERE TIDER: Megan Fox og Brian Austin Green har blitt sett på som ett av Hollywoods mest stabile par – nå har de avslørt at de skal skilles. Foto: Scanpix Vis mer

– Brian ville ha mer av tiden hennes enn hun kunne gi

Nå har grunnen bak bruddet mellom Megan Fox og Brian Green kommet frem.

Publisert
LYKKEN BRAST: Megan Fox og Brian Austin Green har vært kjærester i lang tid. Her er de sammen i 2005 – nå, ti år senere, har de annonsert at de skal skilles. Foto: Scanpix
LYKKEN BRAST: Megan Fox og Brian Austin Green har vært kjærester i lang tid. Her er de sammen i 2005 – nå, ti år senere, har de annonsert at de skal skilles. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Megan Fox (29) og «Beverly Hills, 90210»-stjernen Brian Austin Green (42) har blitt sett på som et av Hollywoods mest stabile par med sitt 11 år lange forhold.

Duoen ble kjærester etter at de møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004. Seks år senere ble de smidd i hymens lenker i en seremoni på romantiske Hawaii.

I dag har Fox og Green to sønnner sammen, Noah Shannon (2) og Bodhi Ransom (1).

Tidligere denne uken ble det kjent at paret har valgt å gå hver sin vei.

Nå har også grunnen bak det sjokkerende bruddet kommet frem.

Saken fortsetter under bildet.


De offisielle skilsmissepapirene har lekket i pressen og her oppgis standardgrunnen «uforenlige forskjeller» som grunn.

– Det er en klassisk Hollywood-historie om to mennesker på forskjellige steder i livet. Megan er en ettertraktet skuespiller og hun er ivrig etter å komme seg videre i karrieren. Brian vil ha mer av tiden hennes enn hun kan gi, sier en kilde til People.

Det legges også til at Fox var overveldet av barna og ektemannnes forventninger.


Blir sett på som dum

 

Brunetten har flere ganger snakket ut om at hun sjelden blir tilbudt noe annet enn sexy roller, og at hun føler seg misforstått i bransjen.

– De fleste mennesker tror at jeg ikke er særlig smart, utdannet eller seriøs fordi imaget mitt på en måte tilsier at jeg er oppmerksomhetsyk, fortalte Fox til Harper's Bazaar tidligere i år.

– Dét får meg til å le. Når man leser intervjuene mine fra start til slutt, forstår man at jeg ikke er den typiske musikkvideomodellen, fortsatte stjernen.

For tiden er 29-åringen opptatt med innspillingen av «Teenage Ninja Turtles 2», som kommer ut i 2016.

LES OGSÅ: Har sluttet med sex og karbohydrater

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer