«Jakten på kjærligheten»:

Brevrekord for «Jakten»-bonde

Aldri før har en kvinne mottatt så mange brev i «Jakten på kjærligheten».

REKORD: «Jakten»-bonde Inger Lund satte i år kvinnelig brevrekord i programmet. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV 2
REKORD: «Jakten»-bonde Inger Lund satte i år kvinnelig brevrekord i programmet. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV 2 Vis mer
Publisert

Det er igjen klart for en ny sesong av TV 2-serien «Jakten på kjærligheten», og oppmerksomheten rettet mot bøndene er ikke mindre i år.

I sesong 16 av serien er det seks nye, håpefulle bønder som ønsker å finne kjærligheten, deriblant Inger Lund (29). Hun er én av to kvinnelige bønder som i år har mottatt brev fra potensielle friere.

Satte rekord

Selv om Inger er en av flere som skal teste ut bonderomantikken, skiller hun seg ut av en spesiell grunn.

Med hele 200 brev satte Østfold-jenta nemlig rekord, da ingen kvinne tidligere har kunnet måle seg med et så stort antall frierbrev i programmet.

- Jeg skjønte vel egentlig ikke omfanget frem til jeg satte meg ned og leste alle sammen. Det var en rar følelse, og veldig overraskende, forteller «Jakten»-bonden til Se og Hør.

JAKTER KJÆRLIGHETEN: Disse seks bøndene skal i høst jakte på kjærligheten. I midten sitter programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Helene Kjærgaard Sviland/TV 2
JAKTER KJÆRLIGHETEN: Disse seks bøndene skal i høst jakte på kjærligheten. I midten sitter programleder Gunhild Dahlberg. Foto: Helene Kjærgaard Sviland/TV 2 Vis mer

Videre sier Inger at hun etter åtte år i hovedstaden ble lei av bylivet, og bestemte seg for at hun var klar for gårdslivet.

- Jeg er oppvokst på gård så det var godt å komme seg hjem, forteller hun.

Dermed flyttet hun hjem til Båstad i Østfold, til en gård fra 1700-tallet som hun hadde arvet.

Blir boende

Ifølge Inger er det viktig at personen hun skulle møte var innstilt på at hun hadde slått seg til ro på gården og ønsket å bli boende der. «Jakten på kjærligheten» føltes dermed som en enklere plattform å formidle dette på, enn på en første date med en tilfeldig mann.

På spørsmål om hvorfor hun valgte å melde seg på programmet, forklarer hun følgende:

- Etter å ha bodd her i to år ble det veldig stille, og jeg ønsket å møte noen. Jeg følte det var vanskelig å møte noen her.

POPULÆR: Aldri før har så mange friere sendt inn brev til en «Jakten på kjærligheten»-bonde, som til 29 år gamle Inger Lund. Video: TV 2 Vis mer

Videre forteller hun at påmeldingen var spontan, og at hun ikke anser seg selv som en typisk bonde. Inger sier hun selv meldte seg på, men at hun også hadde en kollega som mente hun burde gjøre det.

Til Se og hør forteller bonden at hun spesielt så etter friere som hadde lagt tid i brevene sine, og som skilte seg ut på den fronten.

29-åringen røper at hun mottok brev som bare inneholdt et par setninger, men at hun satte størst pris på brevene hvor hun ble kjent med senderen.

Hvordan det går med Inger kan du se mer av i årets utgave av «Jakten på kjærligheten», som har premiere på TV 2 i kveld, mandag 2. september.

Både årets bønder, programleder Katarina Flatland og kamerateamet opplever at ikke alt går som på skinner under innspillingen av TV 2-programmet. Vis mer

LES OGSÅ: Giftet seg på kongelig vis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer