Sinéad O’Connor:

Brevet går viralt: - Ekstremt bekymret

Etter hennes bortgang har et gammelt brev fått massiv oppmerksomhet.

SINÉAD O’CONNOR: Den irske artisten ble bare 56 år gammel. Foto: AP Photo/Antonio Calanni, File/NTB
SINÉAD O’CONNOR: Den irske artisten ble bare 56 år gammel. Foto: AP Photo/Antonio Calanni, File/NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke meldte The Irish Times at den irske artisten og låtskriveren Sinéad O’Connor hadde gått bort, kun 56 år gammel.

- Det er med stor sorg vi kunngjør bortgangen til vår elskede Sinéad. Hennes familie og venner er knust og ber om å få være i fred i denne vanskelige tid, sa familien i en uttalelse, gjengitt av avisen.

Den irske artister ga ut ti album, og er kanskje spesielt kjent for låten «Nothing Compares 2 U» som toppet listene verden rundt i 1990. Og selv om artisten er mest kjent for sitt store talent, er det imidlertid en gammel krangel som har gått viralt etter hennes død, ifølge Daily Mail.

I 2013 skrev nemlig O’Connor et åpent brev til den amerikanske artisten Miley Cyrus, etter at Cyrus sa at videoen hennes «Wrecking Ball» var inspirert av O’Connors låt, «Nothing Compares 2 U».

Den kontroversielle videoen viser blant annet en kliss naken Cyrus oppå en hengende «wrecking ball», eller knusekule som det heter på norsk.

- Skjuler talentet

Uttalelsen skal ikke ha falt i god jord hos den irske artisten, som i sitt brev til Cyrus skriver at hun er ekstremt bekymret for at de rundt henne har fått henne til å tro at det kult å være naken og slikke på slegge i videoer.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/99 kr mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer