SPILLEGLAD: Eva Longoria elsker brettspill og prøver å få David og Victoria Beckham til å spille mot henne og mannen. Foto: wireimage
SPILLEGLAD: Eva Longoria elsker brettspill og prøver å få David og Victoria Beckham til å spille mot henne og mannen. Foto: wireimageVis mer

- Brettspill er toppen av lykke!

Nå vil hun utfordre David og Victoria Beckham til en runde.

SEHER.NO: "Frustrerte Fruer"-stjernen Eva Longoria (33) markerte sin egen 30-årsdag med en heidundrandes fest der brettspillet "Cluedo" var tema.

Nå gjør hun alt hun kan for å overtale David (32) og Victoria Beckham (33) til å bli med på en dobbeldate med henne og mannen Tony Parker.

Aktivitet for daten: Brettspill, selvfølgelig!

- Tony har jobbet hardt for å få David til å spille brettspill sånn som Cluedo, men David er ikke den store brettspill-spilleren. Vi er sånn: "Kom igjen da, David!", sier hun ifølge Showbizspy.com.
Sexy Longoria avslører også at hun har stor respekt for Victoria Beckham, som har tre sønner sammen med David.

Årsak: I likhet med henne selv er Victoria svært familiekjær.

- Jeg liker virkelig å omgås kvinner som setter familien foran alt. Hun er veldig hengiven og dedikert til barna sine, og det respekterer jeg virkelig, sa Longoria til OK! magazine.

Hun påstår også hardnakket at hun og Victoria ville valgt en jentekveld hjemme fremfor en glamorøs fest dersom de fikk velge.

- Vi spiser! Og så bare tilbringer vi tid sammen hjemme hos hverandre. Vi går faktisk ikke ut så ofte. Vi gjør bare vanlige jenteting når vi er sammen - vi deler et måltid og oppdaterer hverandre på hva som har skjedd siden sist, sier Eva når hun blir spurt hva to celebre damer som dem selv egentlig finner på når de er sammen. 

LES OGSÅ: - Tynn fordi jeg har sex hele dagen!