Pete Davidson og Kim Kardashian:

Brennmerket seg for kjæresten

- Han ville gjøre noe som var annerledes.

FORELSKET: Det er tydelig at Kim Kardashian og Pete Davidson er stormforelsket om dagen. Derfor har også sistnevnte foreviget kjærestens navn på kroppen. Foto: Mega / Backgrid USA / NTB
FORELSKET: Det er tydelig at Kim Kardashian og Pete Davidson er stormforelsket om dagen. Derfor har også sistnevnte foreviget kjærestens navn på kroppen. Foto: Mega / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Lenge før komiker Pete Davidson (28) var i et forhold med Kim Kardashian (41), innledet han et romantisk forhold med sangstjerne Ariana Grande (28).

To dager etter at forholdet ble kjent, viste han frem sine splitter nye tatoveringer - til ære for sin nye flamme. Etter at bruddet var et faktum, bare måneder etter at romansen først ble kjent, dekket han imidlertid til tatoveringene igjen.

BARN: David Eriksen og samboeren Hedvig Sophie Glestad får ofte spørsmål om barn, noe som også er et gjennomgangstema i serien deres, «Alle elsker David». Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

Det har nå gått noen måneder siden Davidson og realitystjernen innledet et forhold, og det var tilsynelatende på høy tid med litt ny blekk på kroppen. Tidligere har han blitt observert med navnet «KIM» på brystet.

Nå avslører Kardashian en rekke oppsiktsvekkende detaljer om kjærestens nye tatoveringer.

- Som et arr

Detaljene deler hun med talkshowdronningen Ellen DeGeneres (64), gjengitt av E! News. Blant annet kommer det frem at det ikke er snakk om bare én tatovering, men flere.

Da DeGeneres spurte om de seneste spekulasjonene rundt hvorvidt Davidson hadde tatovert navnet hennes, bekrefter hun dette. Hun kan også avsløre at «KIM»-tatoveringen ikke egentlig er en tatovering, men et brennmerke.

BRENNMERKET: Komikeren har tatt tatovering til et nytt nivå - og brennmerket seg. Kjærestens navn står på hans høyre skulder. Foto: Skjermdump Instagram
BRENNMERKET: Komikeren har tatt tatovering til et nytt nivå - og brennmerket seg. Kjærestens navn står på hans høyre skulder. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- La meg forklare. Han ville gjøre noe som var veldig annerledes (...) Jeg tror han bare tenkte: «Jeg vil gjøre noe som jeg ikke kan bli kvitt». Han er i en prosess hvor han fjerner alle tatoveringene på armen og nakken. Så han var litt sånn: «Jeg vil ikke være i stand til å fjerne eller dekke den til, og jeg ville at det skulle være der som et arr på meg», forklarer hun.

Samtidig kan realitystjernen avsløre at den ene tatoveringen lyder «Jenta mi er advokat». Selv har 41-åringen unnlatt å merke kroppen med noen tatoveringer.

LES OGSÅ: Rapperen utestengt fra Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer