Adrian Sellevoll:

- Brenner noen bruer

Artisten åpner seg om hvorfor han valgte å kutte ut alkoholen.

ÆRLIG: Adrian Sellevoll forteller ærlig om hvordan det er å ha sluttet å drikke. Foto: TV 2
ÆRLIG: Adrian Sellevoll forteller ærlig om hvordan det er å ha sluttet å drikke. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Mange forbinder nok artist Adrian Sellevoll (25) med festing og høy alkoholføring etter deltakelsen i realityserien «Ex on the Beach».

Men den tiden tilhører nå fortiden ifølge 25-åringen. Tidligere i år kunne nemlig Sellevoll fortelle at han hadde sluttet å drikke.

«Nå har jeg vært edru i fire uker og flere skal det bli! Føler meg som en ny mann. Opp tidlig, isbade, jobbe, spise, sove, repeat», skrev han i et innlegg på Instagram i mars.

Sellevoll skal kjempe mot ni andre deltakere i den ellevte sesongen av «Stjernekamp» utover høsten på NRK, og i forbindelse med lanseringen av årets deltakere åpner Sellevoll seg ytterligere om alkoholen overfor Se og Hør, og forteller blant annet at han har endret livsstilen helt.

- Er ganske sjenert

Videre deler han om hvordan det er å ikke drikke lenger.

- Når jeg ikke drikker har jeg veldig med nerver, har jeg merket. Kanskje derfor jeg har drukket så mye de siste årene, fordi jeg bare vil være komfortabel, innrømmer 25-åringen, og legger til:

- Jeg har merket det siste halvåret at jeg er ganske sjenert, så jeg gruer meg litt (til «Stjernekamp» journ.anm.). Men jeg får bare komme meg over kneika, så blir det sikkert bra. Vi er jo en bra gjeng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer