Brennende het Frøken

Gunn Narten skiller seg definitivt ut fra de andre "Frøken Norge" - deltakerene.

Publisert
Sist oppdatert

Tøff jente!

SEHER.NO: Den flotte stavangerjenta har nemlig valgt et yrke som minner fint lite om glitter og glamour. Hun er brannkvinne.

- Jobben som brannmann er rett og slett usedvanelig spennende og utfordrende. Jeg havner opp i mange tøffe situasjoner, men det er nettopp grunnen til at jeg trives så godt, forteller Gunn Narten (20) til Se og Hør Weekend.

Målet hennes er å bli ansatt på heltid i Stavanger Brannvesen før sommeren.

- I dag arbeider jeg deltid i Sør-Rogaland Brannvesen. Til sommeren skal jeg søke fast stilling, og i disse dager tar jeg røykdykkerkurs for å kunne jobbe fullverdig som brannmann, forteller hun videre.

Allerede fredag neste uke skal Gunn ut i ilden. Riktignok er det ikke ekte flammer det er snakk om denne gangen, men hun skal i duell med Susann E. Hobbelstad (ekstern lenke).

Stem på din Frøken Norge - favoritt her (ekstern lenke).

To jenter skal stå igjen til slutt. En av dem får representere Norge i Miss World, mens den andre får konkurrere i Miss Universe. Det er juryen som kårer Miss Universe-kandidaten, mens Miss World-representanten blir valgt av publikum.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer