VANNVITTIG PENE: Gunn Narten, Silje Frivold og Susann E. Hobbelstad koser seg på Spa. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
VANNVITTIG PENE: Gunn Narten, Silje Frivold og Susann E. Hobbelstad koser seg på Spa. Foto: Henning Jensen, Se og HørVis mer

Brennende het Frøken

Gunn Narten skiller seg definitivt ut fra de andre "Frøken Norge" - deltakerene.

Tøff jente!

 

Se bikinibildene av finalistene i gruppe 3 her.

 

 

SEHER.NO: Den flotte stavangerjenta har nemlig valgt et yrke som minner fint lite om glitter og glamour. Hun er brannkvinne.

 

 

- Jobben som brannmann er rett og slett usedvanelig spennende og utfordrende. Jeg havner opp i mange tøffe situasjoner, men det er nettopp grunnen til at jeg trives så godt, forteller Gunn Narten (20) til Se og Hør Weekend.

 

 

Målet hennes er å bli ansatt på heltid i Stavanger Brannvesen før sommeren.

 

 

- I dag arbeider jeg deltid i Sør-Rogaland Brannvesen. Til sommeren skal jeg søke fast stilling, og i disse dager tar jeg røykdykkerkurs for å kunne jobbe fullverdig som brannmann, forteller hun videre.

 

 

Allerede fredag neste uke skal Gunn ut i ilden. Riktignok er det ikke ekte flammer det er snakk om denne gangen, men hun skal i duell med Susann E. Hobbelstad (ekstern lenke).

 

 

Stem på din Frøken Norge - favoritt her (ekstern lenke).

 

 

To jenter skal stå igjen til slutt. En av dem får representere Norge i Miss World, mens den andre får konkurrere i Miss Universe. Det er juryen som kårer Miss Universe-kandidaten, mens Miss World-representanten blir valgt av publikum.

Artikkelen fortsetter under annonsen

 

 

Se bikinibildene av finalistene i gruppe 2 her.

 

 

Se bikinibildene av finalistene i gruppe 1 her.