- Brenn i helvete!

- Jeg angrer ingenting, sier Bjørn Tore etter utskjellingen som fikk Robinson-konkurrenten til å gråte.

Publisert
Sist oppdatert
MÅTTE REISE HJEM: Eivind Antonsen Segtnan var en av tre Robinson-deltagere som søndag måtte forlate realityserien på TV3.
MÅTTE REISE HJEM: Eivind Antonsen Segtnan var en av tre Robinson-deltagere som søndag måtte forlate realityserien på TV3. Vis mer

SEOGHØR.NO: Søndagens episode av «Robinsonekspedisjonen» tok en overraskende vending etter at deltagerne ble satt sammen i par.

I øyrådet ga programleder Christer Falck beskjed om at det dermed ville bli et par som røk ut sammen. Det gikk utover de tidligere «71 grader nord»-deltagerne Eivind Antonsen Segtnan og Mari Wedum.

Resultatet førte til sterke reaksjoner fra deres alliansepartner, tidligere «Farmen»-deltager Bjørn Tore Bekkeli.

Han begynte straks å skjelle ut flere av de gjenværende konkurrentene.

- Fy faen. Dere kan brenne i helvete! Jeg er forbanna på de tre k**khuene som sitter der, sa han og pekte på sin tidligere lagvennine Grete Dale Thorsen og «Paradise Hotel»-duoen Stian Thorbjørnsen og Carl Eliassen.Bekkeli la ikke skjul på at han mente Grete hadde latt seg lure av de to Paradise-guttene.

- Det er ett menneske som har fått oss til å stole på dere to, og det mennesket skulle jeg aldri hørt på. At jeg kunne være så forbannet naiv. Æsj! Jeg hadde aldri stemt som jeg gjorde om det ikke var for hun.

«Hold kjeften din», svarte en tårevåt Grete før hun la til at hun ikke følte hun hadde gjort noe galt.

- Angrer ingenting

Til Seoghør.no sier Bjørn Tore at han ikke angrer på bruddet.

- Jeg angrer ingenting og hadde reagert på samme måte igjen. Når man er med i et realityprogram må man tåle såpass. Jeg var skuffet fordi Paradise-guttene hadde lovet å hjelpe oss videre etter at de stemte hjem Mikkel i forrige episode.

- Vårt eneste håp var å samarbeide med dem, også dolker de oss i ryggen... Da er det ikke rart jeg reagerer. Men jeg vil understreke at det som skjer på øya blir på øya, og her hjemme er jeg og Grete gode venner.

Også fjorårets Farmen-vinner Ingvild Skarre Thygesen måtte forlate Robinson-øya i søndagens program.

Håper på glede, gråt eller sinne

ELSKER DRAMA: Christer Falck sier han hvert år håper at noen skal bryte sammen foran kamera i Robinsonekspedisjonen.
ELSKER DRAMA: Christer Falck sier han hvert år håper at noen skal bryte sammen foran kamera i Robinsonekspedisjonen. Vis mer

Programleder Christer Falck synes ikke Bjørn Tore gikk over streken med utskjellingen.- I Robinson håper jeg alltid på en av tre reaksjoner: at man blir glad, trist eller sinna. Jeg skjønner godt at han blir sinna, og Bjørn Tore er en fyr som sier hva han mener uten å tenke seg om.

- Robinson er en konkurranse, og jeg elsker det når folk bryter sammen foran kamera, som i dette øyrådet. Og jeg kan love at det kommer mye mer, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Smurte inn Tom-Erik før «Dirty Dancing»

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer