- Brenn i helvete!

- Jeg angrer ingenting, sier Bjørn Tore etter utskjellingen som fikk Robinson-konkurrenten til å gråte.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndagens episode av «Robinsonekspedisjonen» tok en overraskende vending etter at deltagerne ble satt sammen i par.I øyrådet ga programleder Christer Falck beskjed om at det dermed ville bli et par som røk ut sammen. Det gikk utover de tidligere «71 grader nord»-deltagerne Eivind Antonsen Segtnan og Mari Wedum.Resultatet førte til sterke reaksjoner fra deres alliansepartner, tidligere «Farmen»-deltager Bjørn Tore Bekkeli.Han begynte straks å skjelle ut flere av de gjenværende konkurrentene.- Fy faen. Dere kan brenne i helvete! Jeg er forbanna på de tre k**khuene som sitter der, sa han og pekte på sin tidligere lagvennine Grete Dale Thorsen og «Paradise Hotel»-duoen Stian Thorbjørnsen og Carl Eliassen.Bekkeli la ikke skjul på at han mente Grete hadde latt seg lure av de to Paradise-guttene.- Det er ett menneske som har fått oss til å stole på dere to, og det mennesket skulle jeg aldri hørt på. At jeg kunne være så forbannet naiv. Æsj! Jeg hadde aldri stemt som jeg gjorde om det ikke var for hun.«Hold kjeften din», svarte en tårevåt Grete før hun la til at hun ikke følte hun hadde gjort noe galt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer