Bremnes bannlyst i USA

Kari Bremnes har ikke en fan i George W. Bush.

AU DA: Barneplata Kari Bremnes deltar på, er ikke noe George W. Bush har i CD-spilleren sin. Foto: SCANPIX
AU DA: Barneplata Kari Bremnes deltar på, er ikke noe George W. Bush har i CD-spilleren sin. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kari Bremnes (51) med venner har havnet på kant med George Bush. Dette skriver Fædrelandsvennen i dag.

Ifølge musikkmagasinet Faro Journalen har en norsk CD med barnesanger har nemlig fått det amerikanske plateselskapet Valley Entertainment på svartelisten til Bush-administrasjonen!

CD-en har fått tittelen "Lullabies from the Axis of Evil", eller "Vuggesanger fra ondskapens akse", og er et prosjekt fra Kirkelig Kulturverksted ...

Både kvinner fra Irak, Iran, Syria, Afghanistan, Palestina, Nord-Korea og Cuba synger vuggesanger i duett med vestlige artister, og artistene inkluderer Kari Bremnes, Nina Hagen, Rickie Lee Jones, Lila Downs, Rim Banna, Annisette og Eva Dahlgren, skriver avisa.

Det var tilbake i 2002 at president George W. Bush - som nylig kunne lese av faren hadde rumpetafset på Teri Hatcher - en tale der han anklaget flere stater for å støtte terrorisme, og derfor kalte Irak, Iran og Nord-Korea for "ondskapens akse". Samme år holdt statssekretær John R. Bolton en tale der han la til Libya, Syria og Cuba på den ikke akkurat heldige listen.

Bush-administrasjonen likte ikke antydningen i tittelen, og vil derfor nekte å samarbeide med det amerikanske plateselskapet i framtiden ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer