Breivik kontaktet Playboy-Monica

- Det var øynene som fikk meg til å reagere, sier den norske modellen.

SKREMT: Den norske Playboymodellen Monica Hansen sier til Her og Nå at hun føler seg skremt etter at hun skjønte at det var gjerningsmannen bak Oslo og Utøya-angrepene, som flere ganger har forsøkt å komme i kontakt med henne via Facebook. Foto: Monica Hansen
SKREMT: Den norske Playboymodellen Monica Hansen sier til Her og Nå at hun føler seg skremt etter at hun skjønte at det var gjerningsmannen bak Oslo og Utøya-angrepene, som flere ganger har forsøkt å komme i kontakt med henne via Facebook. Foto: Monica Hansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske Playboy-modellen Monica Hansen (32) sier til bladet Her og Nå at hun flere ganger har blitt kontaktet av Anders Behring Breivik (32), før han gjennomførte bombeeksplosjonen i Oslo og massakren på Utøya 22. juli.

Hansen - som er bosatt i USA - skal ha blitt kontaktet via Facebook minst fem ganger i løpet av de siste seks månedene.

- Han skrev «Du skal være stolt av at du er norsk og har gjort det så bra i USA. Det var ingen slibrigheter eller sexprat. Han var høflig og han ga meg komplimenter for at jeg hadde flyttet til USA og gjort karriere. Han fortalte også at han likte blonde jenter, sier Hansen til Her og Nå.

Breivik skal også ha sendt to bilder av seg selv til modellen - som tidligere har deltatt i TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood».

Monica Hansen sier hun aldri svarte Breivik på noen av henvendelsene, men kjente ham umiddelbart igjen da hun hørte om katastrofen i Norge. Nå føler hun seg skremt.

- Det var øynene som fikk meg til å reagere. Det er et minne som hele tiden vender tilbake.

- I ettertid har jeg tenkt at kvinneidealet hans er renrasede, ariske kvinner. For meg er han en ny Hitler som åpenbart ville starte en ny verdenskrig. Hvor syk går det an å bli, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Monicas bryllup avlyst for andre gang på seks måneder.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer