Bryan Cranston:

«Breaking Bad»-stjernen ble fersket for å ha sex på toget

- Barna foran bilen vår snudde seg og bestemoren deres sa: «Nei, nei, nei, nei».

28 ÅR SAMMEN: Bryan Cranston og kona Robin Dearden har vært gift siden 1989. Foto: NTB scanpix
28 ÅR SAMMEN: Bryan Cranston og kona Robin Dearden har vært gift siden 1989. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den amerikanske skuespilleren Bryan Cranston (61) er mest kjent for sine roller som Hal i «Malcom i midten» og Walter White i kultserien «Breaking Bad».

I sistnevne spiller han en krefsyk kjemilærer som starter med produksjon og salg av metamfetamin for å sikre familien sin fremtid.

I virkeligheten er han gift med Robin Dearden (63) og lever et mindre dramatisk liv som skuespiller og regissør.

Men da den prisbelønte skuespilleren gjestet talkhowet «Conan» med Conan O'Brien (54) tidligere denne uken, overrasket Bryan med sine gøyale historier.

Hadde sex på toget

Overfor talkshowverten avslørte Bryan at han og kona, som nylig feiret 28 år som mann og kone, tilbrakte bryllupsreisen i 1989 rundt i Europa, ifølge Fox News.

Videre fortalte skuespilleren at en del av turen var å komme seg fra Sveits til Italia - og i stedet for å kjøre bil over alpene bestemte paret seg for å ta toget.

- Reiselederen vår sa: «Forresten, den tredje tunnelen er 50 minutter lang. Det er en tradisjon at par på bryllupsreise utnytter tiden», sa Bryan til talshowverten.

Toget de reiste med tok imidlertid ikke bare med seg passasjerer, men også biler. Det kjente paret tilbrakte derfor mesteparten av tiden i bilen - omgitt av andres biler rundt.

Saken fortsetter nedenfor.

GODT GIFT: Skuespilleren og kona feiret nylig 28 års bryllupsdag. Foto: NTB scanpix
GODT GIFT: Skuespilleren og kona feiret nylig 28 års bryllupsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han forklarte at det ble bekkmørkt da toget kjørte inn i den lange tunnelen, og at de derfor bestemte seg for å ha sex.

- Det var så spennende. Men plutselig begynner jeg å se konturene av det vakre ansiktet til kona mi, og jeg tenkte bare at øynene mine begynte å vende seg til mørket, forklarte han.

Det som imidlertid skjedde var at toget hadde kjørt ut av tunnelen, og det var derfor dagslys utenifra som gjorde at han brått kunne se tydelig igjen.

- Barna foran bilen vår snudde seg og bestemoren deres sa: «Nei, nei, nei, nei», mens hun ga meg et blikk som sa: «Deg! Hvordan? Nei», sa han, ifølge Fox News.

- Min vakre kone sa de tre ordene som du alltid ønsker å høre: «Get off me».

Saken fortsetter nedenfor.

UMULIG Å SI NEI: Da 17 år gamle Stefan Montana fikk hjelp av Bryan Cranston til å invitere Maddie til skoleballet, skjedde det hele i «Breaking Bad»-stil. Video: Stefan Montana Vis mer Vis mer

Forlatt av foreldrene

Bryan Cranston gikk i sine fars fotspor da han valgte å bli skuespiller, avdøde Joe Cranston.

Men det var alt annet enn støtte han fikk fra faren i barndommen, fortalte Cranston under et intervju med The Times i fjor.

Som 11-åring måtte han, sammen med sine to søsken, flytte inn hos besteforeldrene fordi faren valgte å flytte fra dem.

- Hun ble en skygge av seg selv

Moren, Audrey Peggy, slet på sin side med alkoholproblemer og var heller ikke i stand til å ta vare på de tre barna.

- Pappa valgte å dra fra oss. Mamma valgte å bli alkoholiker og drukne sorgene. Hun ble en skygge av seg selv. Og ingen forklarte noensinne hvorfor pappa dro, sa han til avisen.

Han innrømmet at skuffelsen fremdeles sitter i ham.

- Det er mye smerte jeg må håndtere. Det er verre enn om de hadde dødd i en bilulykke, fordi de var der fremdeles fysisk, et eller annet sted. Frem til jeg fylte ti år, var mamma og pappa fantastiske. Det er det som gjør så vondt. Mamma var støttende og pappa var som læreren min; vi gjorde ting sammen og han kjøpte et esel som vi kunne leke med. Men så ble alt bare borte, sa han.

LES OGSÅ: - Jeg gikk inn i en alvorlig depresjon