Sofie Steen Isachsen:

- Brått og hardt brudd

Influenseren letter på sløret om bruddet.

SINGEL: Influenser Sofie Steen Isachsen bryter tausheten om bruddet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SINGEL: Influenser Sofie Steen Isachsen bryter tausheten om bruddet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i juli bekreftet influenser Sofie Steen Isachsen (26) at det hadde blitt slutt mellom henne og kjæresten gjennom mange år, Kasper Kristoffersen (27).

I en ny video på YouTube søndag ettermiddag, forteller den kjente influenseren mer om bruddet og livet som singel.

- Som mange av dere vet, er jeg nå singel. Forrige gang vi snakket sammen, var jeg ikke det. Forrige gang vi snakket var jeg på vei til «Farmen», og der har jeg nå vært. Jeg er singel og jeg skal flytte og selge dette fantastiske huset [ …], sier 26-åringen innledningsvis i videoen.

Isachsen innleder med å fortelle om oppholdet på «Farmen»-gården, som hun beskriver som en lærerik opplevelse. Hun sier at hun har kommet styrket ut av tida på gården, men understreker at hun ikke kan gå i detalj og røpe for mye om hva som skjer.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Brått og hardt

Videre forteller hun om bruddet med Kristoffersen:

- Og så til det at jeg er singel. Det er viktig å huske på at denne historien handler ikke om bare meg, den handler om flere personer, og jeg vil aldri snakke for noen andre og derfor blir det så vanskelig å snakke om. Men det jeg kan si, er at Kasper er nok den første personen noensinne som har sett meg og elsket meg for den jeg er.

Influenseren sier videre at de har hatt det fantastisk sammen i forholdet, og at hun har en dyp respekt for eksen, ikke minst på grunn av måten han har håndtert bruddet på.

- Han har vært der for meg på måter jeg aldri hadde trodd han skulle være, og uansett hvem som får Kasper og blir hans kjæreste etter hvert, du er så heldig, men du bør være en jævlig bra person, for jeg kommer til å følge med.

Hun fortsetter:

- Vi er ikke sammen, det er ingenting mellom oss lenger, vi har flyttet fra hverandre [ …] Jeg skal starte på ny med en ny leilighet. Hvis det er noen som skulle klare å komme seg gjennom et såpass brått og hardt brudd som det vi har hatt, så er det vi. Men i all hovedsak han, for han er fantastisk.

DROPPER EGEN SERIE: Sophie Elise Isachsen er tilbake i «Bloggerne» etter noen år borte fra skjermen. Nå forteller hun hvorfor det ikke kommer flere sesonger av hennes egen serie, ‹Sophie Elises verden». Video: Rød Løper Vis mer

Isachsen sier også at hun forstår at det er spennende å spekulere på årsaken til at det ble slutt, men at hun ikke vil si noe mer om dette.

- Jeg må bare finne ut av hvor jeg står nå og hvor jeg skal videre. Jeg er singel, men jeg vet ikke hva som kommer til å skje framover. Helt ærlig vet jeg ikke hva som kommer til å skje, jeg vet ikke hvor jeg skal og hvem jeg skal dit med, sier influenseren i videoen.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Kristoffersen, foreløpig uten å lykkes.

Bekreftet brudd

Det var i starten av juli Isachsen bekreftet bruddet i et innlegg på Instagram.

«Jeg og Kasper er ikke lengre kjærester eller samboere. Dette er veldig privat, men for å slippe flere spekulasjoner velger jeg å fortelle det som det er. Vi har hatt fem fine år sammen som jeg aldri ville ha vært foruten», sa hun, og la til:

«Dette er den eneste uttalelsen jeg vil komme med angående bruddet og jeg ber om respekt for privatlivet vårt i tiden som kommer».

Det var i september i 2017 det ble kjent at Isachsen hadde funnet lykken med barndomskompisen Kasper.

LES OGSÅ: Full forvirring etter intim helgetur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer