Brast i gråt under TV-opptak

Eksen og sykdommen ble for mye for popstjernen å snakke om.

GRÅT: Cheryl Cole begynte å gråte da Piers Morgan stilte henne spørsmål om eksen Ashley Cole og malariasykdommen hun slet med i sommer under et tv-intervju.  Foto: All Over Press
GRÅT: Cheryl Cole begynte å gråte da Piers Morgan stilte henne spørsmål om eksen Ashley Cole og malariasykdommen hun slet med i sommer under et tv-intervju. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I begynnelsen av september ble den britiske popstjernen Cheryl Cole (27) og fotballstjernen Ashley Cole (29) formelt skilt.

Cheryl søkte om skilsmisse fra ektemannen tidligere i år på grunnlag av Ashleys svært offentlige sexskandaler og i rettsdokumentene stod «urettferdig oppførsel» oppført som årsak til bruddet.

Hverken Cheryl eller Ashley var tilstede i retten da saken ble tatt opp, men popstjernen, som den siste tiden har blitt koblet opp mot dansekameraten Derek Hough, har i ettertid fortalt at hun følte seg «svært bedratt» av eksmannen, og at hun synes bruddet var «hjerteskjærende».

Torsdag kveld var popstjernen i ITVs studio for å bli intervjuet av tv-profilen og «X Factor»-kollega Piers Morgan i programmet «Life Stories». Og under opptakene fikk hun selvfølgelig spørsmål om den tunge skilsmissen, skriver The Sun. 

Til Morgan fortalte hun at hun fortsatt føler seg «nummen» etter bruddet, og at hun synes prosessen har vært fryktelig vond.

- Jeg var en knust jente. En del av meg vil alltid elske ham, sa Cheryl under intervjuet.

Popstjernen nektet å svare på om Derek er hennes nye flamme, men brast i tårer da hun fortalte om kampen mot malariasykdommen i sommer.

En av gjestene som var tilstede under opptaket fortalte i etterkant at det hele ble svært følelsesladet, også for publikummet.

- Alle følte med henne, sier Diana Lyons til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - «Alle her har en kule til deg, Cheryl»