BRYTER UT I GRÅT: I onsdagens episode av «TRUDE/» er det Bjørn Eidsvåg som er gjest. Intervjuet blir svært følelsesladet for artisten, som bryter ut i gråt. Her fra en annen opptreden.  Foto: TV 2
BRYTER UT I GRÅT: I onsdagens episode av «TRUDE/» er det Bjørn Eidsvåg som er gjest. Intervjuet blir svært følelsesladet for artisten, som bryter ut i gråt. Her fra en annen opptreden. Foto: TV 2 Vis mer

Brast i gråt under TV-intervju

Bjørn Eidsvåg tok til tårene da farens sykdom og døden ble tema.

Publisert
SEHER.NO:   Sanger og komponist Bjørn Eidsvåg (56) er en av landets mest folkekjære og populære artister.

Onsdag gjester han talkshowet «TRUDE/» med Trude Teige på TV 2, hvor det blant annet snakkes alt fra bedehusmiljøet han vokste opp i, til fundamentalisme, ungdomsopprør, skyldfølelse og terapi, skriver Dagbladet. 

Ifølge avisen blir møtet langt mer følelsesladet enn ventet for Eidsvåg, som tyr til tårene når de to begynner å snakke om alderdom, farens Parkinsonsykdom og døden. 

- Er du redd for å bli gammel? spør Teige.

- Ja. Jeg er redd for det å...det å..., sier Eidsvåg med skjelvende stemme, før Teige bryter inn:

- Er det det du er redd for å ende opp med så mye sykdom og lidelse som din far gikk gjennom?

- Ja...Bare et lite øyeblikk så...sier en tårevåt Eidsvåg og snur seg bort.

Ifølge Dagbladet har TV 2 deretter klippet bort en seksjon av programmet, før intervjuet fortsetter og Eidsvåg får forklart følelsesutbruddet.

- Det som gjør meg redd, er selvfølgelig at min far ble så syk, og jeg er redd for å rammes av det samme, sier han.

Ifølge Eidsvåg har han hatt skyldfølelse i forhold til farens Parkinsonsykdom, som han tilslutt døde av. Han forteller også at han har gått i terapi fordi han har slitt med mange av begrepene vi finner i kristendommen, og at han har slitt i forhold til oppveksten i bedehusmiljøet.

Eidsvåg selv ønsket ikke å kommentere saken overfor Dagbladet, men la tirsdag ut et innlegg på Twitter.

«Min far hadde en vond siste reis i livet, et av Trudes spm vekket det minnet og jeg begynte å gråte», er blant det han skriver.


Hele intervjuet med Eidsvåg sendes i programmet «TRUDE/»  på TV 2 onsdag 22. desember kl. 22.35.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Jeg ble en klyse i fylla

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer