Brast i gråt under Seher-intervju

Dette ble for mye for X Factor»-deltageren.

POPULÆR: Tross exit i «X Factor». Tanita Kolås har rukket å få mange fans gjennom deltagelsen i programmet. Foto: Anders Myhren/Seher.no
POPULÆR: Tross exit i «X Factor». Tanita Kolås har rukket å få mange fans gjennom deltagelsen i programmet. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se den tårevåte seansen med Tanita Kolås nederst i saken!

SEHER.NO: I kveld var det duket for den andre direktesendingen av årets «X Factor». Nok en gang var det en som måtte forlate det populære talentshowet. Den som trakk det korteste strået denne gangen var Tanita Kolås (21).

Seher.no var først til å intervjue den vanligvis svært så blide bergensjenta. Og det var en skuffet, men fattet, «X Factor»-deltager vi møtte.

- Jeg vet ikke hva jeg tenker, det er litt sprøtt. Man vet aldri hva folk vil ha, sånn er det bare, sier hun til Seher.no.

Tanita innrømmer at hun var svært spent i sekundene før dommen falt fra programleder Guri Solbergs munn.

- Jeg tenkte «shit, nå synger jeg på siste verset». Nå må jeg bare sette meg ned og tenke litt over hva i alle dager har jeg vært med på. For det har jo vært full rulle. Jeg skal samle meg, slappe av og skrive musikk. Jeg kommer i hvert fall til å fortsette med dette, forteller hun.

Når Seher.no spør 21-åringen om det vil komme noen tårer i kveld, nikker Tanita, og er tydelig preget av situasjonen. Til slutt klarer hun ikke å holde tårene tilbake, og omfavner favoritten Mo, som kommer stormende til for å trøste henne.

- Du er som storesøsteren min, sier Mo.

Forrige uke var det Hans Bollandsås og gruppa «2 Elements» som møttes til duell. Dette etter å ha fremført låtene sine som nummer én og to i programmet. Denne lørdag var det Tanita som sang som nummer én. Irrestistible på sin side, framførte sitt bidrag som nummer fem.

- Er du offer for et tidlig «startnummer», Tanita?

- Jeg vet ikke, det skal jo ikke ha noe å si. Men hvem vet, kanskje? sier hun til Seher.no.

De to siste som stod igjen etter at stemmene ble talt opp var jentegruppen «Irresistible» og Tanita Kolås. Dermed måtte de ut i duell, og synge hver sin sang en gang til.

Først ut var Tanita Kolås, som sang Bon Jovis «Bed of Roses». Deretter sang jentene fra Trøndelag Faith Hills «There You`ll Be».

Da dommerne skulle stemme ble det, som forrige uke, uavgjort. Med 2-2 fra dommerne, måtte artistene med færrest stemmer ut. Og det ble da bergensjenta Tanita som røk ut av konkurransenen.

- Jeg vil huske masse fantastiske folk. Jan Fredrik, det var herlig å jobbe med deg, sa Tanita etter utstemmelsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Her «frir» han på TV-skjermen

Se den tårevåte seansen med Tanita Kolås her:[obj:media:9106]