Brast i gråt under intervju

Nå snakker LeAnn Rimes om sammenbruddet.

GRÅT: LeAnn Rimes klarte ikke å holde tårene tilbake da programleder Katie Couric spurte hvorfor hun har hatt det så vanskelig den siste tiden.
GRÅT: LeAnn Rimes klarte ikke å holde tårene tilbake da programleder Katie Couric spurte hvorfor hun har hatt det så vanskelig den siste tiden. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I september toppet det seg for countrystjernen LeAnn Rimes (30), som la seg inn til rehabilitering. Stress og psykiske problemer skal ha vært årsaken til at Rimes oppsøkte hjelp.

Nå snakker hun for første gang ut om sammenbruddet, i et intervju med den amerikanske journalisten Katie Couric. 

LeAnn ble berømt bare 14 år gammel, og tror problemene startet fordi hun ikke fikk en normal barndom.  

- Jeg var en stor stemme, en liten jente som ingen egentlig visste så mye om. Jeg kunne egentlig ikke vokse opp uten å skjønne hvem jeg var. Jeg tok aldri en pause for å finne ut av hvem jeg er utenom LeAnn Rimes, sier hun. 
 
Når Couric spør hvorfor Rimes føler seg deprimert, bryter stjernen ut i gråt. 

- Jeg skal ikke gråte, sier hun med tårer i øyenene mens hun prøver å holde følelsene tilbake.

Rimes psykiske problemer ble tydelig for alle da hun tidligere i år skjelte ut folk på Twitter, som mente at sangeren splittet opp ektemannen Eddie Cibrians ekteskap. Paret skapte store overskrifter da de i 2009 forlot sine respektive ektefeller, etter å ha falt for hverandre under innspillingen av filmen «Northern Lights».

Dagen etter at hun fylte 30 år la LeAnn seg inn på et rehabilliteringssenter der hun de siste månedene har fått ro og hvile. Nå føler hun at hun har fått en ny start. 

- Jeg føler at jeg begynner på nytt selv om jeg har mange år bak meg. Hvor mange mennesker får en ny start i livet?

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Facebook og Twitter gjør meg usikker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer