Brast i gråt på visning

Følelsene tok overhånd for Antigona under innspillingen av TV3-programmet «Boligjakten». Se video!

Publisert
SEOGHØR.NO: Onsdag er det klart for premieren på en ny sesong av programmet «Boligjakten», hvor boligsøkere får hjelp til å finne drømmehjemmet.

Men jakten på et sted å bo, blir nesten for mye for Antigona Gojnovci (28) fra Kristiansand.

Etter å ha måttet gi tapt i en rekke budrunder, øyner hun håp når hun finner en leilighet med hjelp fra «Boligjakten» ekspert, Hans Christian Espenes (36).

Men når hun får beskjed om at det er kommet inn et konkurrerende bud på prisantydningen, begynner tårene å flomme.

- Jeg kommer til å tape igjen. Folk har bedre råd enn jeg har sier hun oppgitt.

Spesiell grunn til tårene
Espenes, som til daglig jobber som eiendomsmegler i Trondheim, sier det lå en helt spesiell grunn bak tårene.

- Antigona har siden hun kom til Norge som flyktning jobbet dag og natt for å tjene nok kapital til egen bolig. Hun er et forbilde for  mange norske ungdommer, fordi hun har vært fast bestemt på å tjene penger selv til å skaffe seg et hjem. Da kan det være tøft når man opplever flere avslag.

Epsenes - som er inne i sin andre sesong som eksperthjelper i «Boligjakten» sier at også filmteamet lot seg påvirke av Antigonas sterke ønske om å finne en bolig.

- Jeg merket at jeg og resten av TV-teamet ble like engasjert som henne. Vi ville alle at det skulle løse seg i løpet av den uken vi hadde til rådighet, sier han til Seoghør.no.

Hvordan det går på budrunden kan du se i «Boligjakten» på TV3 onsdag kl 21.30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ:
- Slutt for Zeta-Jones og Douglas

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer