Brast i gråt på trikken

Mariann Aas Hansen ble sengeliggende etter å ha møtt veggen.

TUNGE STUNDER: I bladet Det Nye Shape-Up snakker artist Marian Aas Hansen ut om den tunge tiden hun har vært gjennom. Foto: Stella Pictures
TUNGE STUNDER: I bladet Det Nye Shape-Up snakker artist Marian Aas Hansen ut om den tunge tiden hun har vært gjennom. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Marian Aas Hansen (35) har blitt en av Norges mest profilerte artister de siste årene, og i høst ga stjernen ut sitt tredje soloalbum «A Million Miles Away».

Snart skal 35-åringen, også kjent fra forestillingene «Showgirls» og «It's Showtime», også i gang med den årlige juleturneen «Stille natt, hellige natt» med Rune Larsen, Tor Endresen og Torstein Sødal.

Veien mot suksessen har imidlertid ikke bare vært enkel for artisten, og i et ferskt intervju med Det Nye Shape-Up, avslører hun at hun har hatt en rekke tunge perioder i livet sitt. 

- Jeg har hatt flere runder hvor kroppen har sagt nei, og jeg har vært sengeliggende. Når jeg da har kommet meg på beina etter noe som føles som en litt for lang tid i senga, er lykken over å være frisk igjen helt ubeskrivelig, sier hun til bladet ifølge Her og Nå.

Ifølge Marian, som er samboer med Erik-André Rydningen (37), var det så ille, at hun gråt første gang hun tok trikken alene, etter å ha vært sengeliggende i flere uker. Men 35-åringen hevder hun har lært mye av motstanden.

-  Det var en fæl tid, men selvfølgelig lærte jeg også mye at det. Det er nok sjelden man klarer å være takknemlig for motstanden mens det står på som verst, men i ettertid er jeg glad for det jeg har fått, sier hun.

Aas Hansen var tidligere forlovet med skuespiller og artistkollega Kåre Conradi. Forholdet tok slutt for tre år siden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kom i hjemmesydde klær på premiere