Brast i gråt på scenen

Da kona til kreftsyke Michael Douglas skulle holde tale, ble det for mye for henne...

TUNGT: Catherine Zeta-Jones har tidligere innrømmet at det er svært tungt for både henne og parets barn å se Michael Douglas lide seg gjennom den tøffe cellegift-behandlingen. Foto: FAME FLYNET
TUNGT: Catherine Zeta-Jones har tidligere innrømmet at det er svært tungt for både henne og parets barn å se Michael Douglas lide seg gjennom den tøffe cellegift-behandlingen. Foto: FAME FLYNET Vis mer
SEHER.NO:  I august kom sjokknyheten om at filmstjernen Michael Douglas (66) har strupekreft, etter at legene fant en svulst på størrelse med en valnøtt nær Douglas' tunge.

Skuespilleren Catherine Zeta-Jones (40) har tidligere innrømmet at det er svært tungt for både henne og parets barn å se Douglas lide seg gjennom den tøffe cellegift-behandlingen.

Michael Douglas` kone smilte tappert da hun hilste på den britiske tronfølgeren prins Charles, men da hun senere skulle ønske velkommen til det store golfstevnet i Wales, klarte hun ikke å holde tårene tilbake.

- Vi er alle veldig glade for hans fremskritt. Han klarer seg gjennom det med både styrke og verdighet, sa Zeta-Jones under talen, melder danske BT.

Og i et kort øyeblikk ble hennes modige smil avløst av et par motvillige tårer.

Blant gjestene var prins Charles og sangerinnen Shirley Bassey. Michael Douglas skulle også vært til stede. Men dessverre var den 66-årige skuespilleren tvunget til å bli i New York, hvor han for sjette uke mottar strålebehandling for sin alvorlige strupekreft.

- Michael elsker alt som har med golf å gjøre. Han ville jeg skulle hilse til dere alle, sa Catherine.

I et intervju med USA Today i forrige uke kunne Douglas avsløre at svulsten allerede har begynt å krympe, og at han har god tro på at han skal bli frisk.

- Svulsten krymper. Oddsene er gode... Men jeg har ikke funnet Gud ennå. Jeg var veldig opprørt i begynnelsen, men nå har jeg hatt tid til å skjønne at slike ting bare skjer, sa stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Til angrep på ektemannens leger