Brast i gråt på scenen

Miley Cyrus klarte ikke å holde tårene tilbake under en konsert i New Jersey.

SEOGHØR.NO: Tenåringsidolet Miley Cyrus (21) har fått mye oppmerksomhet for sitt superfrekke sceneshow der hun danser rundt i minimale antrekk og promoterer marihuana.

Og det var rett etter en dristig dans på scenen i New Jersey at Cyrus plutselig endret humør og brast ut i gråt i slutten av forrige uke.

Nylig døde hunden hennes Floyd og kombinert med et hektisk turné-liv ble det hele for mye for Miley som tok til tårene under sin egen opptreden.

Deprimert etter hundens død

På Twitter har Miley delt sorgen med fansen og det er helt tydelig at sangeren går gjennom en tøff tid etter tapet av sin hårete venn.

- Jeg er ulykkelig, har hun flere ganger skrevet på Twitter.

- Dere skjønner ikke at han ikke er på et bedre sted. Det beste stedet han kunne være var sammen med meg og jeg elsket ham mer enn noe annet.

- Jeg trodde ikke dagen kunne bli verre enn gårsdagen eller dagen før…så våknet jeg i dag.

Trøster seg med ny valp

«Wrecking Ball»-stjernen er også «mor» til hundene Ziggy, Happy, Mary Jane og Penny Lane. For å komme seg etter å ha mistet sin firbente venn har Miley fått et nytt kjæledyr - valpen Moonie.

- Mamma visste at hjertet mitt var knust og jeg våknet opp til kyss fra Moonie, skrev sangeren på Twitter og delte et bilde av den søte valpen.

- Jeg er tynget av ulike følelser. Jeg elsker å ha lille Monnie og Mary Jane som koser med meg, men jeg er ikke sikker på om jeg er klar for å elske igjen, skrev hun på Twitter på lørdag.

LES OGSÅ: Toppløst Mileybilde lekket på nett