Brast i gråt over morens kirurgi-kritikk

- Du oppfører deg som om jeg har et nytt ansikt eller noe.

SJOKKERT: Moren Darlene blir svært sjokkert når hun får se Heidis nye utseendet for første gang. Her er de sammen med Heidis søster Holly i den nye sesongen av «The Hills».  Foto: All Over Press
SJOKKERT: Moren Darlene blir svært sjokkert når hun får se Heidis nye utseendet for første gang. Her er de sammen med Heidis søster Holly i den nye sesongen av «The Hills». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  «The Hills»-stjernen Heidi Montag (23) skapte oppstandelse da det like før jul ble kjent at hun hadde gjennomgått hele ti plastiske operasjoner på én dag.

Ifølge blondinen var årsaken til at hun gjennomgikk operasjonene, som blant annet bestod av en brystforstørrelse, neseoperasjon, ryggoperasjon, fettsuging av halsen, rumpeløft, øyebrynsløft, hake-reduksjon, Botox i pannen, samt forstørrelse av leppene, at hun ønsket å se vakrere ut på utsiden. 

Det er imidlertid ikke så mange andre enn Heidi selv som er fornøyd med hennes nye utseendet.

23-åringen har tidligere fortalt at hennes første møte med moren, Darlene, etter inngrepene, var langt fra hyggelig.

- Hun så på meg som om jeg var et dyr i bur. Hun så på meg som om jeg var et sirkusmonster, sa Montag til People i februar.

Møtet med moren ble filmet i forbindelse med den nye sesongen av «The Hills», som i disse dager sendes på amerikanske MTV. Og tirsdag kunne tv-seerne vitne det første, svært tårevåte møtet mellom mor og datter, skriver Daily Mail.

I programmet bryter nemlig Montag ut i gråt, etter at moren har sagt at hun ikke liker datterens forvandling. 

- Ser jeg bra ut? spør realitystjernen, og Darlene svarer da som mødre flest og forklarer at hun synes datteren var vakrere før de mange inngrepene.

- Du oppfører deg som om jeg har et nytt ansikt eller noe, sier Heidi videre.

Moren klarer heller ikke å skjule sitt sjokk over datterens nye utseende.

- Vel, det er akkurat det det er. Det tar litt tid å bli vant til. Det er veldig rart og merkelig. Jeg er lei for det, svarer Darlene.

Realitystjernen forteller så om alle inngrepene hun har gjort, noe som sjokkerer Darlene enda mer.

- For meg høres det ut som om du ønsker å se ut som Barbie, sier kjendismoren, mens Heidi innrømmer at det er nettopp det hun vil.

- Hvorfor i alle verden vil du se ut som Barbie? Alle andre som så deg, så deg som Heidi. Ingen andre i verden kunne sett ut som Heidi Montag, sier Darlene.

Og når datteren så spør om moren synes hun ser bra ut, har Darlene store vanskeligheter med å finne de rette ordene.

- Hvordan skal jeg stå frem og si at jeg selvfølgelig synes du var vakrere før. Jeg synes du så yngre og freshere ut. Jeg synes du så sunnere ut. Det som er gjort er gjort, og det er en forferdelig ting å si, men det er sånn jeg føler det. Jeg følte at du var mye vakrere før, og jeg håper noe av dette vil falme etter hvert, sier hun

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mamma så på meg som et dyr