KNAKK SAMMEN: Brooke Hogan knakk totalt sammen da hun og faren kjørte båt forbi familiens tidligere hjem under innspillingen av hennes tv-show på VH1.  Foto: Splash News + VH1
KNAKK SAMMEN: Brooke Hogan knakk totalt sammen da hun og faren kjørte båt forbi familiens tidligere hjem under innspillingen av hennes tv-show på VH1. Foto: Splash News + VH1Vis mer

Brast i gråt over foreldrenes skilsmisse

Brooke Hogan knakk sammen under innspilling av eget tv-show...

SEHER.NO: Det er snart to år siden fribryteren og MTV-stjerne Hulk Hogans (55) kone Linda (49) søkte om skilsmisse.

Likevel ser det ikke ut til at bruddet mellom foreldrene har gått helt opp for parets to barn - Nick og Brooke (20).

Brooke, har jobbet aktivt for å promotere sin popstjernekarriere de siste årene, og nylig fikk hun også sitt eget tv-show - "Brooke knows best"-  på musikk-kanalen VH1.

Og i en fersk episode får vi se kjendisdatteren knekke totalt sammen, når faren tar henne med på båttur forbi familiens gamle hjem, skriver The Sun.

- Jeg kan ikke tro at jeg ødela kroppen min hver kveld i 30 år for å bygge det hjemmet, og nå bor det en 19-åring der, sa Hogan, før også han brast i tårer.

Fribryterens ekskone ble sammen med 19 år gamle Charlie Hill kort tid etter bruddet, men hevder selv at hun aldri planla å bli sammen med en som er så mye yngre enn henne.

- Jeg planla ikke at dette skulle skje. Livet mitt har blitt totalt snudd på hodet. Han er 19, han blir 20. Jeg hadde ingen anelse om hvor gammel han var da jeg traff han. Han var bare en fyr jeg traff på stranden, som jeg synes var søt. Jeg trodde han var 27 eller 28, jeg visste ikke. Vi hadde bare mye til felles, så han ga meg virkelig håp, har Linda uttalt.

Og 49-åringen synes det er trist at forholdet hennes har skapt en rift i familien.

- Jeg hater at dette kommer mellom oss, for jeg har alltid vært der for barna mine og jeg har alltid vært der for Brooke, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Snakker ikke med mamma lenger