Brast i gråt og trakk seg under direkte-TV

Tidligere Playboy-modell Kendra Wilkinson taklet ikke presset.

TRAKK SEG: Kendra trakk seg fra realitykonkurransen da hun måtte stupe fra 7 meters høyde. Foto: All Over Press
TRAKK SEG: Kendra trakk seg fra realitykonkurransen da hun måtte stupe fra 7 meters høyde. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kendra Wilkinson (27) ble verdensberømt som en av Playboy-gründer Hugh Hefners (86) tre utvalgte kjærester i TV-programmet «Girls next door».

I dag er derimot Wilkinson lykkelig gift med Hank Baskett (30) som hun har sønnen Hank Jr. (3) sammen med. Hun er også i ferd med å bygge seg opp en egen suksessfull karriere.

Den siste tiden har den tidligere Playboy-modellen vært med på TV-programmet «Splash» - den amerikanske versjonen av TV 2-programmet «Skal vi stupe».  

Nå har hun derimot trukket seg fra konkurransen fordi hun er redd for høyder.

Under tirsdagens episode skal det hele ha blitt for mye for Kendra, som gråtkvalt måtte gå ned fra det 7 meter høye platået uten å fullføre stupet. Dermed ble hun eliminert fra konkurransen.

- Jeg er så lei meg alle sammen. Dette er første gang jeg noensinne har sluttet i noe. Dette vil forfølge meg for resten av livet mitt, sa Kendra i programmet rett etter eliminasjonen.

Senere postet Wilkinson en beskjed til fansen på Twitter.

- Jeg fikk utrolig mye hat rettet mot meg i dag, men jeg skal takle det. Det var en stor tabbe å bli med på showet. Beklager at jeg skuffet dere.

Dette er ikke første gang Kendra har brutt sammen under innspilling av et realityprogram. Den vakre 27 åringen tok også til tårene da hun for noen dager byttet familie med åttebarnsmoren Kate Gosselin på TV-programmet «Celebrity Wife Swap».

 

LES OGSÅ:   - Elsker å vise frem livet mitt på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer