Brast i gråt i dusjen

Nervene tok overhånd for Isabella Martinsen før «Skal vi danse»-premieren.

SEOGHØR.NO: Mange kjendiser var nervøse før de lørdag kveld entret parketten for første gang i høstens premiere på «Skal vi danse». 

TV 2-profil Isabella Martinsen (33) var en av dem som svingte seg. Hun danset vals sammen med Lars Alexander Wiulsrud og dommerne mente at nervene tok overhånd i skjønnhetens første dans. 

- Det lå utenpå deg at du var veldig nervøs, sa Trine Dehli Cleve. 

Isabella innrømmer at nervene har vært i høyspenn den siste tiden og tidlig lørdag brøt hun sammen med tanken på kveldens danse-debut.  

- Jeg har vært kjempenervøs. Jeg var veldig sliten av det. Da jeg startet dagen i dusjen i morges begynte jeg å grine litt. Men nå er jeg ferdig med det og nå går det bra, sier hun til Seoghør.no. 

Martinsen var likevel fornøyd med egen innsats på parketten.  

- Jeg synes det gikk ganske bra i forhold til hvordan jeg har følt det den siste uken. Jeg var glad jeg husket trinnene mine og så får det briste eller bære. 
 
Se videointervju med Isabella Martinsen øverst i saken!

Hun syntes det var godt å bli ferdig med den første dansen og skal prøve å holde nervene under kontroll under resten av konkurransen. 

- Det verste er overstått. Nå blir man litt tryggere og det er nok ikke like skummelt neste gang. 

Dansepartner Alexander har også kommet med noen råd for å roe ned Isabella.  

- Han har sagt jeg må gi litt faen. Det er lett å si, men det er ikke alltid man klarer å styre det som foregår inni kroppen.

LES OGSÅ: - Beklager hvis jeg fornærmet noen