BRØT SAMMEN: George Michael brøt sammen i går kveld, etter å ha tilbrakt sin første natt i fengsel - han har nemlig blitt satt i samme fengselsavdeling som pedofile Foto: All Over Press
BRØT SAMMEN: George Michael brøt sammen i går kveld, etter å ha tilbrakt sin første natt i fengsel - han har nemlig blitt satt i samme fengselsavdeling som pedofile Foto: All Over Press Vis mer

Brast i gråt første natt på cellen

Popstjernen har blitt plassert i samme avdeling som pedofile...

SEHER.NO: George Michael (47) brøt sammen igjen i går kveld, etter å ha tilbrakt sin første natt i fengsel - han har nemlig blitt satt i samme fengselsavdeling som pedofile.

Artisten, som sitter inne for å ha kræsjet bilen sin inn i et butikkvindu etter å ha tatt cannabis, skal ha vært utrøstelig på sin celle i Pentonville fengsel.

Etter å ha grått hele tirsdagsnatt, hadde han et nytt sammenbrudd i går. Den skrekkslagne multimillionæren fikk reseptbelagte sovepiller, og da han våknet opp var han omringet av pedofile, som også blir holdt i «de sårbare fangenes» avdeling - langt borte fra de andre innsatte.

- Han gikk for å bruke en telefonautomat, han var helt ødelagt og i tårer. Vi kunne høre ham hviske, og han var veldig emosjonell, sier en kilde fra fengselet til The Sun.

Den tidligere «Wham»-stjernen ringte mest sannsynlig til sin kjæreste Kenny Gross, skriver avisen.

Bare 24 timer etter å ha blitt satt i fengsel, er sangeren altså helt ødelagt. Det gjorde ikke saken bedre at de andre fangene bombarderte ham med hans egne sanger.

- George ble bombardert med sanger da han kom. Han gråt da de andre innsatte sang «You`ve got to have faith» til ham, sier kilden.

George ble satt i avdelingen for de mest utsatte fangene på grunn av egen sikkerhet, ifølge fengselets overhoder. Han bor nå i celle 22 i fengselet, hvor han sitter helt alene.

I cellen finnes en seng, et bord, en stol, en vask og et toalett. Det finnes også et vindu på rommet, men det er ikke mye til utsikt, Michael ser rett inn i fengselsveggen. Han har imidlertid fått et par «luksusvarer», som blant annet en liten telefon, som han leier for 10 kroner i uka. Han har også en liten vannkoker, så han får laget seg en kopp te eller kaffe.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Må tilbringe to måneder i fengsel