Brast i gråt før hun gikk på scenen

Nervene tok overhånd forrige gang Elisabeth Carew deltok i Melodi Grand Prix.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag ble det kjent hvilke artist som i år prøver seg i Melodi Grand Prix.  Blant de mer etablerte sangerne, er Elisabeth Carew som deltar for andre gang. 

I 2010 deltok hun i Grand Prix med låten «Rocketfuel». Elisabeth forteller at hun den gangen fikk merke presset og intensiteten på kroppen, noe som førte til en ekstrem reaksjon samme dag som hun skulle opptre i delfinalen.

- Jeg synes det var ekstremt intenst da jeg var med forrige gang og det tok meg på senga - bokstavelig talt. Da jeg våknet opp den dagen jeg skulle på scenen begynte jeg å gråte. Jeg vet ikke om det var nervene som hadde bygd seg opp. Det har jeg aldri opplevd verken før eller siden, sier Carew til Seoghør.no.

BRØT SAMMEN: Før hun sto på scenen under delfinalen i Ørland under Melodi Grand Prix i 2010 brast Elisabeth Carew i gråt.  Foto: Stella Pictures
BRØT SAMMEN: Før hun sto på scenen under delfinalen i Ørland under Melodi Grand Prix i 2010 brast Elisabeth Carew i gråt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun klarte å komme seg gjennom opptredenen, men gikk ikke videre til finalen.

- Det gikk greit, men det sier litt om hvor mye som ligger under huden.

Kontroll på nervene

I år er hun tilbake med sangen «Sole Survivor» som hun blant annet har skrevet sammen med David Eriksen.

- Det er en låt om kjærlighet som handler om at man blir forelsket flere ganger i livet og at noen som treffer litt dypere enn andre.

KONKURRERER: Linnea Dale og Elisabeth Carew deltar begge i Melodi Grand Prix og kjemper om å bli Norges håp i den internasjonale finalen.  Foto: Oddvar Walle Jensen
KONKURRERER: Linnea Dale og Elisabeth Carew deltar begge i Melodi Grand Prix og kjemper om å bli Norges håp i den internasjonale finalen. Foto: Oddvar Walle Jensen Vis mer

Nå som hun vet hva hun går til håper Elisabeth å ha nervene under kontroll under delfinalen på Folketeatret i Oslo.

- Jeg vet hvordan det er å være med og jeg vet at nervene smeller inn uansett hvor godt man forbereder seg. Men jeg er fire år eldre og har litt mer erfaring. Nå blir jeg ikke overrasket, jeg vet hva jeg går til.

Mens delfinalene tidligere har vært spredt rundt om i Norge vil konkurransen i år bestå av tre semifinaler og en finale 15. mars i Oslo Spektrum.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig avslappet når det kommer til hud

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer