Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Brast i gråt etter overvåket besøk av barna

Brad Pitt skal ha beskrevet julen som sin «verste noensinne».

TØFF JUL: Brad Pitt skal ifølge en nær venn ha brutt sammen i gråt flere ganger den siste tiden, fordi han ikke får se barna sine uten tilsyn. Foto: Scanpix
TØFF JUL: Brad Pitt skal ifølge en nær venn ha brutt sammen i gråt flere ganger den siste tiden, fordi han ikke får se barna sine uten tilsyn. Foto: Scanpix Vis mer

(SEOGHØR.NO): Skilsmissen mellom superstjernene Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (41) ble et av fjorårets mest omtalte brudd.

De to Hollywood-skuespillerne har kjempet en bitter kamp om omsorgsretten, og ennå ikke kommet til en permanent løsning.

Måtte feire jul uten barna

Foreløpig er det Angelina som har barna Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), og tvillingene Knox og Vivienne (8) mesteparten av tiden.

Det betyr at Brad måtte feire sin første jul og nyttårsaften uten barna ved sin side.

Det ble en svært tøff opplevelse, ifølge en nær venn av Pitt.

STOLT AV BARNA: Brad Pitt har et nært forhold til sine seks barn. Her er han med tre av dem (f.v.) Pax, Shiloh og Maddox. Foto: Scanpix
STOLT AV BARNA: Brad Pitt har et nært forhold til sine seks barn. Her er han med tre av dem (f.v.) Pax, Shiloh og Maddox. Foto: Scanpix Vis mer

Vennen sier til The Mail on Sunday at Brad Pitt beskrev juleuken som «den verste julen i mitt liv».

Hollywood-stjernen skal ha brast i gråt etter at han under tilsyn fikk overrekke barna noen julegaver, før de forsvant igjen.

- Disse overvåkete besøkene har vært et helvete for ham. Han har brutt sammen i gråt så mange ganger. Han skammer seg ikke over å gråte lenger.

- Fortsatt i sjokk

Brad skal holde seg unna internett for å lese nyheter om familien.

Ifølge vennen er han fortsatt i sjokk over Angelinas ønske om å skille seg.

- Skilsmissen kom som et sjokk. Han føler fortsatt at Angelina reagerte spontant og sliter med å finne ut hvordan han kan få henne til å ombestemme seg.

- Han veksler mellom om å være rasende på henne og å lengte etter henne. Han har sendt henne flere forsoningsgaver, men hun sender dem alle i retur.

Møtte barna - bortsett fra en

1. juledag skal han ifølge Daily Mail ha møtt alle barna bortsett fra sønnen Maddox, som skal ha takket nei til å møte ham.

Det er ventet at det vil ta flere måneder før superstjernene finner fram til en endelig løsning for barna.

- RETURNERER GAVENE: Ifølge en nær venn skal Brad Pitt ha sendt flere forsoningsgaver til Angelina Jolie for å vinne henne tilbake. Men så langt har hun sendt alle i retur. Foto: Scanpix 
- RETURNERER GAVENE: Ifølge en nær venn skal Brad Pitt ha sendt flere forsoningsgaver til Angelina Jolie for å vinne henne tilbake. Men så langt har hun sendt alle i retur. Foto: Scanpix  Vis mer

Brad Pitt har ikke kommentert de siste påstandene.

Brad og Angelina har vært sammen i 12 år og gift i to av dem.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, sa Brad Pitt i en pressemelding til People.com etter at bruddet ble kjent.

Angelinas tredje skilsmisse

I 2004 forlot Brad sin daværende kone, Jennifer Aniston (47), til fordel for Angelina etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith». De hadde da vært gift i fem år.

Dette blir Angelinas tredje skilsmisse.

Hun har også vært gift med skuespillerne Billy Bob Thornton (61) fra 2000 til 2003, og Johnny Lee Miller (44) fra 1996 til 1999.

LES OGSÅ: - Angelina krever at Brad blir narkotestet