HUMOR-TRIO: Siden 2007 var Linn Skåber fast paneldeltager i «Nytt på nytt» sammen med Jon Almaas og Knut Nærum. Hun syntes det var svært trist å slutte i jobben.  Foto: FAME FLYNET
HUMOR-TRIO: Siden 2007 var Linn Skåber fast paneldeltager i «Nytt på nytt» sammen med Jon Almaas og Knut Nærum. Hun syntes det var svært trist å slutte i jobben. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Brast i gråt etter «Nytt på nytt»-exit

Etter seks år synes Linn Skåber det var vanskelig å slutte i NRK-programmet.

Publisert
SEOGHØR.NO: Siden 2007 var Linn Skåber (43) fast fredagsunderholdning sammen med Jon Almaas og Knut Nærum i NRK-suksessen «Nytt på nytt», men i mai fortalte Skåber at hun slutter. 

Nå er komikeren, kjent for sin småfrekke humor, klar for nye utfordringer, men legger ikke skjul på at siste innspillingsdag i mai ble svært følelsesladet. 

- Jeg endte med å holde rundt en gammel dame på matbutikken og vi gråt litt sammen, sier Skåber til Dagbladet. 

Den umiddelbare reaksjonen var å angre. 

- Det var som om alt skjedde på en gang. Jeg tenkte at «nå har jeg gjort noe skikkelig dumt». Men igjen - alt er en del av prosessen. Jeg er opptatt av nye begynnelser og hele tiden å utfordre meg selv til å gjøre nye ting. 

Det er Ingrid Gjessing Linhave (36) som tar over etter Skåber i NRK-programmet. Selv skal 43-åringen sette opp humorshowet «Latter på Latter» sammen med Hege Schøyen og Cecilie Steinmann Neess. Hun skal også lede Komiprisen sammen med Thomas Seltzer. 

Se «Nytt på nytt» fredager kl. 20.55 på NRK.
 
LES OGSÅ: Her blir Schjerven helt satt ut av Skåber
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer