«Luksusfellen»

Brast i gråt etter «Luksusfellen»-ekspertens kritikk

Samboerparet fra Hamar hadde skyhøy gjeld.

SKYHØYT: Paret Trine Adolfsen (29) og Petter Nylende (30) har i underkant av en million kroner i samlet gjeld, og får svart på hvitt servert av Hallgeir Kvadsheim hvorfor det har blitt sånn. Video: TV3 Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens episode av «Luksusfellen» reiser forbrukerøkonom Hallgeir Kvadsheim og økonom Lene Drange til Stange ved Hamar.

Målet er å gi økonomisk førstehjelp til Trine Adolfsen (29) og Petter Nylende (30), som møttes på Tinder for to og et halvt år siden. Til sammen har paret fire barn, der den største drømmen er å kjøpe hus med plass til hele familien. Etter mange års økonomisk rot, er imidlertid alle fremtidsplaner satt på vent.

Begge har nemlig havnet i stor gjeldskrise. Petter, som er vekter i en bowlinghall, har slitt med økonomien siden han var 18 år gammel. Han sitter både på billån, forbrukslån og privat lån. Trine, som er tilkallingsvikar på en omsorgsbolig, forteller på sin side at den nedadgående spiralen for hennes del startet i 2014.

Gigantgjeld

Foruten at hun bytter både telefon og bil én gang i året, sløser paret penger på mat, interiør og tobakk. Hver eneste måned går de hele 29 000 kroner i minus.

Trine og Petter tror at de skylder drøyt 400 000 kroner til sammen. Virkelighetsbildet forandrer seg imidlertid kraftig når «Luksusfellen»-ekspertene presenterer en sluttsum på 898 000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer