Brast i gråt etter Idol-exiten

«Idol»-dommerne forsikret Astrid Sugaren om at hun hørte hjemme i konkurransen. Men seerne sendte henne hjem.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag var det Astrid Sugaren (17) som måtte ta den tunge veien hjem fra Idol.
Etter å ha holdt seg lenge, måtte hun til slutt tappert ta til tårene.

- Å opptre her på scenen er selvfølgelig kjempeartig, men det slår ikke det å møte alle disse fine folkene, sa Astrid før tårene tok overhånd.

Mange kritiserte måten de fire «Idol»-dommerne reagerte da publikumsfavoritten Astrid Smeplass røk ut av konkurransen forrige fredag. 

Da den siste plassen sto mellom Smeplass og Astrid Sugaren (17), trodde de fleste dommerene og nok mange av TV-seerne at det ville bli sistnevnte - som flere ganger har vært blant deltagerne med færrest stemmer - som ville ryke.

Da Astrid Smeplass navn ble lest opp, gikk det et gisp gjennom publikum, mens dommerne ristet på hodet. De fortalte også til Seoghør.no at de var rasende over at Smeplass røk ut.

På «Idols» Facebookside reagerte flere på måten Sugaren ble behandlet, og deltagerens mor har blant annet kritisert dommerne for måten de taklet situasjonen. 
Nå angrer kanskje dommerne på måten de behandlet Astrid, som fredag fikk strålende tilbakemeldinger på sin fremførelse av R.E.Ms «Everybody Hurts». 

- Først vil jeg si at du fortjener å stå her i dag, så du vet det. Jeg er glad for at du er her. Jeg synes stemmen din er nydelig vakker og jeg får frysninger. Det er litt surt, men en fin fin opptreden, mente Tone Damli. 

- Jeg synes du beviser at du fortjener plassen din. Du er en underdog og de har en tendens til å bite folk i ræva og det gjør du nå, sa Dansken.

Kurt Nilsen mente Sugaren var litt anstrengt, mens Gunnar Greve Pettersen var bergtatt av Astrids sang.  

- Du står med hjertet i hånden og mener hvert eneste ord. Det er til å ta og føle på. Hvis du ser og hører den utviklingen du har hatt i konkurransen..det er virkelig et stykke arbeid.

Men dommernes snuoperasjon var altså ikke nok.

- Jeg skal sove litt i natt, men det er kjipt å ryke ut, sa Astrid om planene videre.

Hun takket imidlertid både dommerne og seerne for at hun har fått være med så lenge i konkurransen.

 
LES OGSÅ: - Det er helt sykt


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer