Brast i gråt da kjæresten fridde

- Jeg trodde ikke jeg skulle reagere sånn, forteller "Ja, vi elsker Hollywood"-Linn.

GIFTER SEG: - Jeg gleder meg til å gå inn i et ekteskap! Tidligere var jeg sikker på at jeg aldri skulle gifte meg, jeg skulle være "en kattekvinne med unge elskere og 19 katter", smiler Linn Bjørnland, som gifter seg med Jim Haven kommende sommer. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GIFTER SEG: - Jeg gleder meg til å gå inn i et ekteskap! Tidligere var jeg sikker på at jeg aldri skulle gifte meg, jeg skulle være "en kattekvinne med unge elskere og 19 katter", smiler Linn Bjørnland, som gifter seg med Jim Haven kommende sommer. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Linn Bjørnland nederst i saken!

HOLLYWOOD (SEHER.NO): Forrige uke så du henne kanskje på TV i TVNorge-programmet "Ja, vi elsker Hollywood". Linn Bjørnland (26), mossejenta som valgte å følge skuespillerdrømmen og bosette seg i selveste Los Angeles.

Bjørnland har også testet seg selv i reklamefilmens verden. Og for cirka halvannet år siden var det på nettopp reklamesettet at 26-åringen møtte sin forlovede, Jim Haven, som bor i Seattle.

- Jeg jobbet for en reklame, mens han har et reklamebyrå. De laget en reklame der jeg var med. Det var veldig koselig, for jeg tenkte "Hva? Et ekte menneske i Los Angeles, er det mulig?", forteller Linn til Seher.no.

Nå har de to altså vært kjærester i halvannet år. Og ifølge "Ja, vi elsker Hollywood"-deltageren, var ikke frieriet av det heidundrende slaget - selv om det selvsagt var meget romantisk.

- Det var egentlig simpelt, men kjempeflott! Det er nemlig en liten skog der Jim bor i Seattle. En dag dag gikk vi oss en liten tur der. Men så viste det seg at han hadde plantet en veldig fin vin - en 1976-årgang - i en busk. Og plutselig begynte han å hoppe inn i buskene, mens jeg selv lurte på om det hadde klikket for ham. Så satte vi oss på bakken midt i skogen, mens han tok fram ringen, sier hun.

Ekstra romantisk synes Bjørnland det var ettersom hennes kommende ektemann hadde spurt faren hennes om datterens hånd. Selv var hun aldri i tvil om hva hun skulle svare.
  - Jeg tror ikke det kom et ja engang, det var bare "Of course!". Jeg tror ikke jeg tenkte noe engang. Vi har snakket litt om det, men jeg trodde ikke at det skulle komme så mye følelser da det skjedde. Jeg trodde jeg bare skulle bli glad, men jeg ble jo helt overveldet. Jeg begynte å gråte med en gang han sa det, forklarer skuespilleren, som er overrasket over seg selv.

- Jeg trodde ikke jeg skulle reagere sånn. Det var perfekt, og jeg er veldig lykkelig...

7. august er datoen da bryllupet skal avholdes. Det hele skal skje i vakre Toscana i Italia. 


- Jeg gleder meg til å gå inn i et ekteskap! Tidligere var jeg sikker på at jeg aldri skulle gifte meg, jeg skulle være "en kattekvinne med unge elskere og 19 katter". Men så ble jeg kone allikevel. Jeg tror vel bare det var den rette personen jeg ventet på.

- Hvorfor Toscana, Linn?


- Jeg hadde ikke veldig lyst til å gjøre det i Norge, ettersom været er litt utrygt og slike ting. Besteforeldrene mine kan heller ikke reise så langt som til Amerika lenger. I tillegg er det to ting vi er veldig glade i, og det er pizza og vin, smiler den blide jenta til Seher.no.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mange vil tråkke ham ned

Se Los Angeles-intervjuet med Linn Bjørnland her: 



[obj:media:8461]