Brast i gråt da hun snakket om sin dødfødte baby

- Det er det verste som kan skje en kvinne, sier popstjernen Lily Allen.

STERKE MINNER: Lily Allen tok til tårene da hun begynte å fortelle om sin dødfødsel i et TV-intervju torsdag. Foto: All Over Press
STERKE MINNER: Lily Allen tok til tårene da hun begynte å fortelle om sin dødfødsel i et TV-intervju torsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den populære artisten Lily Allen (29) har to ganger opplevd å miste et barn under en graviditet.

Den første gangen var i 2008, da hun var sammen med Ed Simons fra gruppen «Chemical Brothers». Den gangen spontanaborterte hun en måned etter at hun hadde fått vite at hun var gravid.

To år senere opplevde hun marerittet igjen, denne gang sammen med Sam Cooper, som hun nå er gift med.

I et intervju på TV-programmet «The Jonathan Ross Show» torsdag, brast Lily - som blant annet er kjent for låten «Smile»-  i gråt foran kameraene, da hun skulle fortelle om den siste dødfødselen.

- En slik opplevelse er utrolig vanskelig for en kvinne uansett hva slags verden man lever i. Det er det verste som kan skje en kvinne.- Men jeg var heldig som kunne dra hjem og bearbeide opplevelsen sammen med partneren min, som jeg elsker. Det er 17 dødfødseler i Storbritannia hver dag, og mange av kvinnene må komme seg gjennom det på egen hånd.

Stjernen var seks måneder på vei, da hun ble kjørt i all hast til sykehus etter at hun hadde klaget over store magesmerter.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer