Brast i gråt da hun sang om Justin

Selena Gomez ble svært følelsesladet på scenen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Selena Gomez (21) og Justin Bieber (19) var lenge et av verdens mest omtalte par. I januar tok forholdet slutt og i månedene etter hadde de to tenåringsstjernene en av-og-på-romanse.

Selena dro blant annet til Oslo i april for å møte eks-kjæresten da han holdt konserter på Telenor Arena. Men nå er forholdet over og Selena skrev sangen «Love Will Remember» om forholdet til Bieber.

GRÅT: Selena Gomez brast i gråt da hun sang en emosjonell sang om eks-kjæresten under en konsert i Buffalo på tirsdag.  Foto: Splash News
GRÅT: Selena Gomez brast i gråt da hun sang en emosjonell sang om eks-kjæresten under en konsert i Buffalo på tirsdag. Foto: Splash News Vis mer

Tirsdag tok følelsene overhånd da hun fremførte sangen under en konsert i Buffalo. Tårene trillet nedover Selenas kinn mens hun sang den emosjonelle sangen.

- Jeg har de dårlige dagene, og jeg skjønner når dere føler at nok er nok og du vil tilbake til de dagene da du var barn igjen, alt var så enkelt, sa hun fra scenen.

HETT PAR: Selena og Justin var lenge et av verdens mest omtalte par.  Foto: All Over Press
HETT PAR: Selena og Justin var lenge et av verdens mest omtalte par. Foto: All Over Press Vis mer

Melding fra Justin

Gomez har tidligere fortalte at «Love Will Remember» har en helt spesiell betydning for henne.

- Det er en veldig personlig sang for meg og jeg trenger egentlig ikke å forklare det. Jeg tror fansen min skjønner det. Jeg tror folk vil skjønne det selv…og jeg tror han vil like den også, fortalte hun til InStyle.

Han er selvsagt Justin Bieber. Sangen inkluderer også en romantisk beskjed på en telefonsvarer som ifølge ryktene skal være Bieber.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke stor nok rumpe for Drake

Justin Bieber med ny kjærlighetslåt

Gomez skjelte ut fansen:

Selena Gomez på middag med Jaden Smith:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer