Brast i gråt da gjelden ble avslørt

- Det er tøft å se den du er glad i reagere sånn, sier «Luksusfellen»-paret som ikke betalte en regning på to år. Se video!

FÅR HJELP: Andrea og Mike får hjelp til å sette opp budsjett. Foto: TV3
FÅR HJELP: Andrea og Mike får hjelp til å sette opp budsjett. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Ekteparet Mike Hellingseter (24) og Andrea Hellingseter (21) får seg en kraftig refs når de i onsdagens utgave av TV3-programmet «Luksusfellen», får besøk av økonomiekspert Hallgeir Kvadsheim.

Kvadsheim blir nemlig sjokkert når han oppdager at Fetsund-paret ikke har betalt regninger på to år.

- Jeg har møtt mange som har dårlig kompetanse på privatøkonomi, men det er sjelden jeg møter noen som er så umodne på dette området. Det virker som dere hopper over det mest elementære, sier han hoderystende.

Saken fortsetter under bildet.


Mike skylder 225 000 kroner til forskjellige kreditorer, mens Andreas utestående gjeld er på 240 000 kroner.

Den klare talen får Andrea til å bryte ut i gråt foran «Luksusfellen»-kameraene.

- Tøft å se

KLAR TALE: Hallgeir Kvadsheim beskylder Mike og Andrea for å være umodne når han får vite at de ikke har betalt en regning på to år
KLAR TALE: Hallgeir Kvadsheim beskylder Mike og Andrea for å være umodne når han får vite at de ikke har betalt en regning på to år Vis mer

Til Seoghør.no sier Mike at han syntes det var vondt å se konas reaksjon.

- Det er tøft å se den du er glad i reagere sånn. Vi diskuterte jo frem og tilbake flere ganger om vi skulle bli med på dette, men vi innså at vi måtte ha hjelp.

- Hadde vi bare latt det skure og gå, tror jeg det hadde gått galt ganske raskt. Det kunne sikkert også gått utover forholdet.Mike sier verken han eller Andrea vurderte å trekke seg fra innspillingen til tross for de tøffe meldingene, og hevder de har hatt god nytte av rådene og budsjetthjelpen de fikk fra TV3s eksperter.

Vil ikke se programmet

Han vet imidlertid ikke om de to kommer til å se programmet når det sendes onsdag kveld.

- Jeg er ikke redd for at hva folk skal synes om problemene vi har hatt, jeg er mer redd for det å se meg selv på TV. Jeg kommer nok til å ta det opp og se det en annen gang i ro og mak.

- Men jeg angrer ikke på at vi ble med. Jeg føler vi har mye bedre kontroll på økonomien og ser frem til den dagen vi kan feire at vi er gjeldfrie, sier han til Seoghør.no

«Luksusfellen» ser du på TV3 onsdager kl 20.30. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

LES OGSÅ: Datteren fikk navn etter en trykkfeil