FIKK JA: Kristian Kjelling fridde til sin kjæreste Madeleine Lundberg under en kjærlighetstur til USA i juli. Foto: Stella Pictures
FIKK JA: Kristian Kjelling fridde til sin kjæreste Madeleine Lundberg under en kjærlighetstur til USA i juli. Foto: Stella PicturesVis mer

Brant seg under frieriet

Alt holdt på å gå galt da Kristian Kjelling gikk ned på kne foran kjæresten.

SEHER.NO:  Den norske håndballstjernen Kristian Kjelling (29) kunne i juli juble etter at han fridde - og fikk ja - fra kjæresten Madeleine Lundberg (26) under en ferietur i USA.

Men Lundberg avslører at ute-temperaturen på 47 grader sørget for uventet dramatikk, da Kjelling gikk ned på kne.

Etter en ubeskrivelig og privat helikoptertur på en time utover Grand Canyon, satte piloten oss ned på en stor fjellhylle med picnic bord og parasoller. Der vikk vi servert Champagne og snacks, og Kristian gikk ned på kne!! Tårene trilla og jeg fniste vilt! JAAAAA!

(Så skal det legges til historien at jeg var overbevist om at jeg var på randen til å få heteslag, det var ca 47 grader der ute, og det var forsåvidt Kristian også redd for for da ville planene hans gå i vasken!!-Kalde kluter og fem liter vann- Han satte seg ned på kne, det vondeste kneet, og brant seg på den glovarme steiene. Så han satt ikke der nede særlig lenge. Jeg skjønte hva som kom i det øyeblikket han sa"Jenta miiii...???", og etterfølgende fniste jeg vilt, mens tårene ikke trilla, men spruta! Fingrene var hovene av varmen, så ringen virket for liten- KRISE!...), skriver Madeleine på sin blogg (ekstern lenke).

Ifølge Lundberg skal håndballkjæresten selv ha vært med å designe forlovelsesringen.

Det er foreløpig ikke kjent når bryllupet skal stå.

Kristian Kjelling og Madeleine Lundberg har vært sammen i seks år, og har barna Vida (3) og Noah (1) sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Kjelling fridde i USA