BRYSTBRANN: - Channing Tatum bar meg i en korridor som eksploderte, mens det falt gnister på den ganske så store utringningen jeg hadde på meg akkurat da, forteller Sienna Miller. Foto: All Over Press
BRYSTBRANN: - Channing Tatum bar meg i en korridor som eksploderte, mens det falt gnister på den ganske så store utringningen jeg hadde på meg akkurat da, forteller Sienna Miller. Foto: All Over PressVis mer

Brant puppen i eksplosjon

- Det falt gnister på den ganske så store utringningen.

SEHER.NO: Skuespillerstjernen Sienna Miller (27) hadde en noe uvanlig opplevelse da hun spilte inn sin nyeste film "G.I. Joe: the Rise of Cobra". Da hun gjestet Conan O'Briens talkshow nylig, avslørte hun nemlig at hun brant puppene sine under innspillingen.

- Jeg brant puppene mine i en eksplosjon som gikk helt feil. Channing Tatum bar meg i en korridor som eksploderte, mens det falt gnister på den ganske så store utringningen jeg hadde på meg akkurat da. Men de er okei nå, jeg pådro meg ikke varige mén, fortalte Miller, ifølge britiske The Mirror.

27-åringen var derimot ikke spesielt lysten til å utdype det uheldige opptrinnet.

- Det er okei, nå prater vi ikke mer om det, skal hun ha sagt.

Tidligere denne uka snakket Sienna ut om det som kanskje blir sett på som fjorårets mest omtalte bilder - da hun var på romantisk tur med Balthazar Getty.

- Jeg tror at folk noen ganger føler de er moralsk overlegne, uten å virkelig forstå situasjonen. Og situasjonen min med Getty var ikke ideell, men det skjedde, og hvis jeg kunne gå tilbake i tid og være mer ansvarsfull, ville jeg gjort det, sa hun Daily Mail den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Vil ikke få trusa analysert