Henriette Steenstrup:

Branntilløp hjemme hos komikeren: - Setter en støkk i en

Brannvesenet måtte rykke ut til Henriette Steenstrups hjem tirsdag ettermiddag.

FIKK SEG EN STØKK: Tirsdag opplevde komiker Henriette Steenstrup en skremmende opplevelse da det oppstod tilløp til brann i hjemmet hennes. Foto: Andreas Fadum
FIKK SEG EN STØKK: Tirsdag opplevde komiker Henriette Steenstrup en skremmende opplevelse da det oppstod tilløp til brann i hjemmet hennes. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Onsdag delte komiker Henriette Steenstrup (43) et bilde på sin Instagram-profil av en Twitter-melding fra politiet om røykutvikling i et hus på Brattelia.

«Beboer har det nå greit. Når man først skal få seg en støkk er det godt å vite at brannmenn er akkurat så trygge og staute som man tror», skriver hun til bildet.

Overfor Se og Hør kan komikerens manager, Åsmund Gjønnes Tvedten, bekrefte at det tirsdag ettermiddag oppstod røykutvikling og tilløp til brann hjemme hos Henriette Steenstrup.

«Heldigvis ble det oppdaget tidlig og hun fikk kommet seg ut og ringt brannvesenet. De kom raskt til stedet, og fikk kontroll på situasjonen. Minimale skader på boligen», skriver han i en tekstmelding.

Saken fortsetter nedenfor.

- Går fint

Videre forklarer han at Steenstrup allerede i dag er tilbake på jobb.

«Det går fint med Henriette, og hun er en tøffing og går på scenen på Chat Noir i kveld allerede med humorshowet «Åpent forhold» sammen med John Brungot. Men dette er selvfølgelig noe som setter en støkk i en, og som man håper folk skal slippe å oppleve».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer