Henriette Steenstrup:

Branntilløp hjemme hos komikeren: - Setter en støkk i en

Brannvesenet måtte rykke ut til Henriette Steenstrups hjem tirsdag ettermiddag.

FIKK SEG EN STØKK: Tirsdag opplevde komiker Henriette Steenstrup en skremmende opplevelse da det oppstod tilløp til brann i hjemmet hennes. Foto: Andreas Fadum
FIKK SEG EN STØKK: Tirsdag opplevde komiker Henriette Steenstrup en skremmende opplevelse da det oppstod tilløp til brann i hjemmet hennes. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Onsdag delte komiker Henriette Steenstrup (43) et bilde på sin Instagram-profil av en Twitter-melding fra politiet om røykutvikling i et hus på Brattelia.

«Beboer har det nå greit. Når man først skal få seg en støkk er det godt å vite at brannmenn er akkurat så trygge og staute som man tror», skriver hun til bildet.

Overfor Se og Hør kan komikerens manager, Åsmund Gjønnes Tvedten, bekrefte at det tirsdag ettermiddag oppstod røykutvikling og tilløp til brann hjemme hos Henriette Steenstrup.

«Heldigvis ble det oppdaget tidlig og hun fikk kommet seg ut og ringt brannvesenet. De kom raskt til stedet, og fikk kontroll på situasjonen. Minimale skader på boligen», skriver han i en tekstmelding.

Saken fortsetter nedenfor.

- Går fint

Videre forklarer han at Steenstrup allerede i dag er tilbake på jobb.

«Det går fint med Henriette, og hun er en tøffing og går på scenen på Chat Noir i kveld allerede med humorshowet «Åpent forhold» sammen med John Brungot. Men dette er selvfølgelig noe som setter en støkk i en, og som man håper folk skal slippe å oppleve».

Også Henriettes komikerkollega, John Brungot, har delt et bilde av politiets melding på sin Instagram-profil.

«Jeg skal muntre deg opp i kveld kjære beboer. Og sammen skal vi muntre Oslos befolkning i kveld og resten av uka. Som du pleier å si: «The show must go ON!» #oslove #obre #åpentforhold #brennerpådass», skriver han.

Saken fortsetter nedenfor.

Bor i samme område som eksen

Det er et år siden det ble kjent at Henriette Steenstrup hadde kjøpt seg ny bolig, etter bruddet med skuespiller-kollega Fridtjov Såheim (49).

Se og Hør kunne avsløre at komikeren hadde kjøpt seg en lekker toppleilighet med to terrasser for 8,6 millioner kroner.

Duoen har vært tydelig på at de skilles som gode venner og kolleger. Henriette og Fridtjov ønsket å bli boende i samme område av hensyn til barna:

- Det er jo dem vi tenker mest på. Vi har delt omsorgen 50-50, og har barna annenhver uke, har Henriette tidligere uttalt i et større intervju med Dagbladet.

- Jeg har stor respekt for Fridtjov. Jeg liker ham, vi er gode venner, men vi er ikke det paret folk tenker at de vil være. Vi kommer til å blomstre mer når vi ikke er sammen, la hun til.

Saken fortsetter under videoen:

Henriette Steenstrup intervjues om spesielle opplevelser i TV-sammenheng. Vis mer

Fikk ny kjæreste

I mars i fjor ble det kjent at komikeren selv hadde funnet lykken etter bruddet.

Et halvt år senere lettet hun på sløret om sitt nye forhold overfor VG.

- Alt var rett og slett for bra til ikke å gjøre det. Jeg kunne ikke kaste bort den muligheten. Jeg hadde ikke sjanse til å stå imot, sa hun.

Hun har imidlertid ikke ønsket å røpe hvem den nye kjæreste er.

- Nei, han skal jeg ha for meg selv. Jeg orker ikke sånn George Clooney-hyling utenfor huset hans, sa hun til Dagbladet Magasinet i fjor.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg angrepet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer