Brangelina til parterapi

Kjærlighetsforholdet mellom superstjernene Angelina Jolie og Brad Pitt kan synge på siste vers.

LYKKEN SOM BRAST?: Går det nå mot slutten på den lykkelige tiden mellom Hollywoods hotteste stjernepar? Foto: All Over Press
LYKKEN SOM BRAST?: Går det nå mot slutten på den lykkelige tiden mellom Hollywoods hotteste stjernepar? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Trøbbel i paradis!

SEHER.NO: - Dette året vil avgjøre alt. De blir nødt til å bli enige om hva de forventer av hverandre, og det litt fort. Angelina må innse at Brad trenger stabilitet, og Brad må forstå Angelinas ønske og ambisjon om å være en ambassadør for hele verden, sier en kilde til det engelske magasinet Garzia.

LES HER: Angelinas sjalusi ødelegger forholdet

Ekteparet som traff hverandre under innspillingen av "Mr. and Mrs. Smith" har ifølge bladet hatt en rekke alvorlige krangler og går nå til en samlivsterapaut for å prøve å ordne opp i problemene.

Brads ønske om å gifte seg skal være en av hovedårsakene til problemene.

- Brads familie er lei seg over at paret ikke har giftet seg, men Angelina har ikke lyst til å slå seg til ro og bli husmor. Brad og Angelina er begge innstilt på å redde forholdet for barnas skyld. De har hatt noen seriøse uenigheter, men har bestemt seg for å løse opp i dem. De føler de skylder sine tre små barn såpass.

LES OGSÅ: Alanis brøt forlovelsen

Det er ingen stor nyhet at livet i rampelyset tærer på kjærlighetsforhold. Det har lenge vært kjent at Madonna og Guy Ritchie sliter i ekteskapet og Friends-stjernen Courtney Cox og ektemannen har også benyttet seg av samlivsterapaut. Til og med vår egen konge og dronning hadde en seriøs krise i ekteskapet på 80-tallet.

Men mange Hollywood-eksperter frykter at uenighetene mellom Brad og Angelina kan være for store til at de klarer å redde forholdet...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer