LYKKELIGE: Brad Pitt og Angelina vil at barna skal vokse opp langt unna Hollywoods rampelys. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Brad Pitt og Angelina vil at barna skal vokse opp langt unna Hollywoods rampelys. Foto: All Over PressVis mer

Brangelina til Berlin

Er karrieren til superparet Brad Pitt og Angelina Jolie over?

SEHER.NO: Verdens mest berømte par, Brad Pitt (43) og Angelina Jolie (32) er på flyttefot og ifølge Daily Mirror er paret på vei til Berlin sammen med sine fire barn.


Superparet vil nemlig ikke at barna, Shiloh, Zahara, Maddox og Pax Thien skal gå på skole i Hollywood. Brad Pitt er også overbevist om at det å flytte unna alt oppstyret i kjendisbyen vil være godt for kjæresten, som den siste tiden har gått drastisk ned i vekt.


- Berlin er en så rolig og avbalansert by. Vi elsker den byen, skal Brad ha sagt til vennene sine om flyttingen ifølge Daily Mirror.


Brangelina har allerede et hus i den tyske storbyen, men med fire barn er de blitt enige om at de trenger noe større. Pitt og hans arkitektvenner, Thomas Willemeit, Lars Krückeberg og Wolfram Putz er derfor i full gang med å tegne drømmeboligen.


- Design og arkitektur er mine store interesser og jeg ser i større grad en fremtid der enn i filmindustrien, skal Pitt ha sagt.


- Vårt nye hus i Berlin skal ligge tett ved Potsdam. Jeg har skrevet kontrakt med to av mine tyske partnere og vi begynner å bygge i september 2008. Jeg kan nesten ikke vente.


Brad og Angelina har allerede flyttet fra Hollywood. På nyåret kjøpte de seg et hus i New Orleans og det er her de tilbringer mesteparten av sin tid. Men det er ikke langt nok unna paparazzi-fotografene og de er nå innstilt på å forlate USA for godt, skriver den britiske avisen.


LES OGSÅ: Angelina vil ha 14 barn