Brangelina skranter

Sjalusi ødelegger forholdet til Brad og Angelina.

FALSK LYKKE? Er Brangelina virkelig forelsket fremdeles - eller er det spill for galleriet? Foto: Stella Pictures
FALSK LYKKE? Er Brangelina virkelig forelsket fremdeles - eller er det spill for galleriet? Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
 SEHER.NO: Det kan virke som problemene tårner seg i Brangelina-leiren for tiden. Da Angelina Jolie (31) fikk snusen i at Brad Pitt (43) sendte bursdagskort til Jennifer Aniston den 11. februar, ble hun rasende.

Brad signerte kortet ”with love Brad,” og det var dette som fikk den sexy ”Tomb Raider” -skuespilleren til å tenne på alle pluggene.

 

Det amerikanske magasinet Star skriver at Jennifer Anistons (38) tidligere påstand om at hennes eksmann mangler empati, slett ikke virker usannsynlig nå.

Siden moren til Angelina døde 22. januar, har nemlig Brad vært svært lite oppofrende. Det går rykter om at han er drittlei av radmagre Angelina, og alle hennes emosjonelle nedturer.

 Nære venner hevder at han savner den selvsikre og selvstendige kvinnen han forelsket seg i på settet til ”Mr. & Mrs. Smith.”

 

Nå tyder tingene på at sjalu og pripne Angelina holder sin kjære stramt i tøylene for tiden. På settet til Brads nyeste film ”The Curious Case of Benjamin Button,” nektet nemlig ”Fight Club” -stjernen å kysse sin motspiller Megan Brown (30).

Rykter skal ha de til at Angelina er livredd for at ektemannen skal falle for en motspiller igjen.
Brad frykter det samme, og tør derfor ikke å ta noen sjanser. Angie er tross alt den tredje i rekken - etter Gwyneth Paltrow (34) og Juliette Lewis (33).

 

Og nå som det er kommet for en dag at Angelinas navn er det eneste på adopsjonspapirene fra Vietnam, ser det ut som om verdens vakreste par ikke lenger er verdens lykkeligste…

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer