- DE BLIR HUNDSET: Brad Pitts eksforlovede, Gwyneth Paltrow, mener han og kona Angelina Jolie blir hundset av fotografene. Foto: All Over Press
- DE BLIR HUNDSET: Brad Pitts eksforlovede, Gwyneth Paltrow, mener han og kona Angelina Jolie blir hundset av fotografene. Foto: All Over PressVis mer

- Brangelina har det verre enn alle på planeten

Skuespilleren sympatiserer med sin eksforlovede...

SEHER.NO:  Gwyneth Paltrow (37) synes synd på det profilerte Hollywood-paret, Brad Pitt (46) og Angelina Jolie (34).

- Jeg synes synd på dem. De har det verre enn alle på planeten. Jeg mener, vi blir hundset også, men ikke på samme måte som dem, sier Paltrow til Harpers Bazaar.

Brad og Angelina, eller Brangelina som de også kalles, har vært et ekstremt populært par blant paparazziene i Hollywood siden de ble sammen i 2008.

Paltrow og Pitt var kjærester fra 1994 til 1997, og de var også forlovet. Nå er «Shakespeare in love»- stjernen lykkelig gift med Chris Martin, som er frontfiguren i «Coldplay».

Mens Pitt og Jolie har valgt å vise seg på den røde løperen sammen, har Paltrow og Martin hatt et lavprofilert forhold, og de har gjennomgående nektet å diskutere deres ekteskap i pressen.

Paltrow er takknemmelig for at hun og ektemannen, som har to barn sammen, ikke blir hundset på samme måte som hennes eksforlovede og Jolie.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Kom uten Angelina på premiere