Brangelina adopterer

Ryktene sier at Angelina og Brad skal adoptere nok et barn. Denne gangen en gutt fra Vietnam.

ADOPTIVBARNA: Angelina og Brad har adoptert to barn fra før, nå ønsker de seg i følge ryktene en liten gutt til. Foto: All Over Press
ADOPTIVBARNA: Angelina og Brad har adoptert to barn fra før, nå ønsker de seg i følge ryktene en liten gutt til. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Storfamilie!

SEHER.NO: Angelina Jolie (31) og Brad Pitt (43) planlegger å øke familien med en liten gutt fra Ho Chi Minh City i Vietnam, hevder US Weekly.

I november besøkte Angelina landet da hun reklamerte for et hjelpeprosjekt. Kanskje hun i hemmelighet også besøkte barnehjem i smug?
Paret skal allerede ha fylt ut søknadspapirer til adopsjonen, og ryktene vil ha det til at de ønsker seg en tre eller fireåring.

Fra før av har det populære Hollywood-paret adoptert Maddox (5) fra Kambodsja og Zahara (2) fra Etiopia. I tillegg har de fått kjærlighetsbarnet Shiloh (9 mnd) sammen. Tidligere har Angelina røpet at hun føler mer for sine adopterte barn enn for den biologiske datteren.


- Hvis vi skal ha ti barn ønsker vi å oppdra dem mens vi enda er unge, uttalte Tomb Raid-stjernen nylig.


Det er usikkert om kommentaren var ment som en spøk, men dersom hun var alvorlig er det jo en god grunn til å adoptere enda et barn allerede nå.


Three down, seven to go!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer