FARLIG FILMSEX: "Break a leg", sier man gjerne når man ønsker noen hell og lykke. Men når det først skjer er det ikke så artig. Bare spør Mary-Louise Parker. Foto: All Over Press
FARLIG FILMSEX: "Break a leg", sier man gjerne når man ønsker noen hell og lykke. Men når det først skjer er det ikke så artig. Bare spør Mary-Louise Parker. Foto: All Over PressVis mer

Brakk tå under sexscene

Den hete scenen ble langt fra pirrende for Weeds-stjernen.

SEHER.NO: At sexscenene på TV ikke er like pirrende i virkeligheten som på skjermen har Weeds-stjernen Mary-Louise Parker (43) fått erfare.

Under innspillingen av en sexscene til den TV3-sendte serien gikk det nemlig litt vel hardt for seg for skuespillerinnen, som brakk en tå.

- Jeg moste den i sengegavlen, forteller Parker til People.

- Deilig for meg, ikke sant?

Den vakre skuespillerinnen måtte derfor tilbringe store deler av kvelden sittende i en stol da hun i helgen var til stede under Tony Awards i New York.

Men selv om hun ikke vant noen pris denne gang, kan ingen beskylde henne for ikke å gi alt i jobben.

Ettersom Parker måtte avbryte innspillingen etter tåbruddet, ble regissøren nødt til å bruke opptaket hvor hun brekker tåen.

- De måtte jo det. Det var første "take"! forteller den vakre brunetten.

Mary-Louise Parker har tidligere hatt roller i filmer som "Stekte, grønne tomater", Klienten og "Bus Stop".

Under innspillingen av sistnevnte møtte hun "Almost Famous"-stjernen Billy Crudup (39), som hun var sammen med i åtte år.

Men da Parker var syv måneder på vei med deres første barn skilte de lag, og mange hevdet at Crudups romanse med skuespillerinnen Claire Danes (29) var årsaken.

I 2006 ble hun sammen med Weeds-motspiller Jeffrey Dean Morgan (42), som blant annet hadde rollen som Denny Duquette i "Grey's Anatomy". Etter et kort brudd og en forlovelse gikk paret hver til sitt i april i år.

Parker har senere datet Counting Crows-stjernen Adam Duritz (43) og skuespilleren Timothy Hutton (47).

LES OGSÅ: - Nakenhet er ikke viktig