Niklas Baarli:

Brakk ryggen på ferietur

Radioprofilen skadet seg stygt på ferie på Filippinene.

SKADET: Niklas Baarli skadet seg stygt på en ferietur, der han har brukket ryggen to steder. Her har han lagt ut et røntgenbilde. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Instagram
SKADET: Niklas Baarli skadet seg stygt på en ferietur, der han har brukket ryggen to steder. Her har han lagt ut et røntgenbilde. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Radioprofilen Niklas Baarli (30) og kameraten, NRK-programlederen Ronny Brede Aase (33) har den siste tida vært på ferie sammen på Filippinene.

De har begge delt en rekke eksotiske bilder fra det populære ferielandet, men fredag ettermiddag var det en heller uhyggelig nyhet Baarli delte med følgerne sine på Instagram.

View this post on Instagram

Gjengen hilser fra kontinentet Asia!

A post shared by Niklas Baarli (@niklasbaarli) on

View this post on Instagram

Ein kveld i Bangkok!

A post shared by Ronny Brede Aase (@ronnybaa) on

På Instagrams historiefunksjon har 30-åringen lastet opp en videosnutt der han ligger på sykehus. Ved siden av ham sitter Aase - og i videoen forteller de at de har vært involvert i en stygg ulykke på en båttur.

- Niklas hadde en litt røff opplevelse på båt i stad, det var ganske dramatisk, og det kom ambulanse, sier Aase i videoen.

Baarli forteller videre at båten ble truffet av en voldsom bølge, noe som gjorde at 30-åringen fikk et hardt slag i ryggen.

Han forteller videre at smertene har vært så store at han har skreket i flere timer. Baarli opplyser videre at han har vært gjennom flere undersøkelser, og at han snart får svar på om han har brukket ryggen.

71 GRADER NORD: Det ble en tung finaledag for programleder Niklas Baarli, som midtveis endte med å trekke seg. Vis mer

Brudd i ryggen

På Instagram historiefunksjon har radioprofilen i tillegg delt to røntgenbilder. Disse bildene skal være sett av norske leger, som føler seg trygge på at det er snakk om brudd, ifølge 30-åringen.

BRUDD?: Baarli spør om hjelp på Instagram for å finne ut om det er snakk om brudd i ryggen. Foto: Skjermdump Instagram
BRUDD?: Baarli spør om hjelp på Instagram for å finne ut om det er snakk om brudd i ryggen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
RØNTGEN: Radioprofilen delte to røntgenbilder av ryggen i påvente på svar. Foto: Skjermdump Instagram
RØNTGEN: Radioprofilen delte to røntgenbilder av ryggen i påvente på svar. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Til Se og Hør forteller Niklas at alt tyder på at det er snakk om brudd i ryggen, og at de nå forsøker å få ham fraktet til Bangkok for videre undersøkelser.

- Båten vi satt på med traff en bølge som gjorde at jeg fikk en kraftig smell i ryggen. Uvisst skadeomfang, men norske leger som har sett på de litt dårlige røntgenbildene mener det tyder på brudd i ryggen, skriver han i en SMS til Se og Hør, og legger til:

- Nå gjelder det bare å finne ut av hvordan jeg skal komme meg hjem. De prøver å få fraktet meg til Bangkok for flere bilder, men er relativt trygge på at det er ett eller flere brudd.

OPPDATERING: Radioprofilen oppdaterer følgerne sine underveis, og har nå bekreftet at det er snakk om brudd. Foto: Skjermdump Instagram
OPPDATERING: Radioprofilen oppdaterer følgerne sine underveis, og har nå bekreftet at det er snakk om brudd. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Da han på nytt oppdaterte Instagramfølgerne sine, bekreftet 30-åringen at han vil bli fraktet til Bangkok, og at det er snakk om to brudd.

LES OGSÅ: - Tenkte at jeg hadde god tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer