Brakk ryggen i rideulykke

- Det gjorde vanvittig vondt, forteller Maya Vik.

BRAKK RYGGEN: Artisten fikk et brudd i ryggen da hun ble slengt av en hest under musikkvideoinnspilling. Foto: SCANPIX
BRAKK RYGGEN: Artisten fikk et brudd i ryggen da hun ble slengt av en hest under musikkvideoinnspilling. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artisten Maya Vik (31) falt av en hest da hun skulle spille inn musikkvideoen til sangen «Oslo Knows». Det endte med et brudd i ryggen.

- Det som skjedde, var ene og alene min feil. Hesten var liten, og jeg syntes jeg var kjempeflink. Jeg fikk galoppere første timen, noe jeg skjønte ikke alle fikk lov til, så jeg ble overmodig. Men jeg hadde ikke balansen inne, og da jeg mistet den ene stigbøylen, klarte jeg ikke å holde meg fast, sier hun til VG.

Dermed falt hun av hesten og landet på bakken. Avisen skriver at det dreier seg om et kompresjonsbrudd.

- Jeg tenkte «Å nei! Fy f...» da jeg landet. Det gjorde fryktelig vondt. Jeg har hatt prolaps i ryggen før og har brukt et par år på å bli frisk av det. Men jeg skjønte ikke at det var brudd da jeg falt. Jeg trosset smertene og satte meg opp på hesten igjen, selv om hele kroppen protesterte. Hver gang jeg kom i utakt med hesten, gjorde det vanvittig vondt.

Vik ga ut soloalbumet «Château Faux-Coupe» i fjor, men er også kjent fra bandene Montée og Furia. Hun var også bassist i husbandet Svidd Gummi, som spilte i NRK-programmet «Storbynatt».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Trist å følge forfallet til Eia

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer