FOLKEKJÆRE ARTISTER: Jostein Hveding (t.v.),Gunnar Andersen og Kurt Johansen utgjør trioen «3 Busserulls». Foto: Promobilde
FOLKEKJÆRE ARTISTER: Jostein Hveding (t.v.),Gunnar Andersen og Kurt Johansen utgjør trioen «3 Busserulls». Foto: Promobilde Vis mer

Brakk ryggen etter fall fra stige

Den norske artisten ble kjært til sykehus i hui og hast.

Publisert
SEHER.NO: Kurt Johansen - kjent som medlem av sanggruppen «3 Busserulls» - ble lagt inn på Haugesund sykehus med store smerter, etter at han mandag brakk ryggen i en hageulykke.

- Jeg skulle opp i en leddstige for å klippe et tre, og mente jeg sjekket alle leddene før jeg klatret opp. Men det hadde jeg tydeligvis ikke gjort. Da jeg falt ned kjente jeg store smerter i ryggen, sier han til Seher.no.

På sykehuset konstaterte legene at Kurt hadde pådratt seg brudd i ryggen. Artisten - som til daglig jobber som kulturhusleder i Karmøy kommune - kunne imidlertid puste lettet ut, da han fikk vite at han etter all sannsynlighet vil bli helt frisk igjen.

Nå ser han allerede frem til nye opptredener med «3 Busserulls» - som blant annet er kjent for hiten«Øl, øl og mere øl».

Bandet har tidligere samarbeidet med en rekke profilerte nordmenn på scenen, som Hege Schøyen, Wenche Foss, Yngvar Numme og Rolv Wesenlund. De har også samarbeidet musikalsk med blant annet Jonas Fjeld, Sambandet og Lava.

- De sier at det vil ta i hvert fall seks uker før jeg blir helt frisk, men det kunne jo gått mye verre. Man frykter jo det verste når man får et brudd på et slikt sted.  Jeg har som mål å stå på scenen raskt igjen, men må nok ta det litt forsiktig i starten, sier Kurt til Seher.no.

Det var Radio Haugaland som først meldte om ulykken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Gud, jeg håper ikke forårsaker noen ulykker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer