Alli Simpson:

Brakk nakken og coronasmittet

Artist og skuespiller Alli Simpson deler detaljer om ulykken som fant sted på nyttårsaften.

TØFF START: Det nye året fikk en tøff start for artist og skuespiller Alli Simpson. Foto: Instagram/@AlliSimpson
TØFF START: Det nye året fikk en tøff start for artist og skuespiller Alli Simpson. Foto: Instagram/@AlliSimpson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Australske Alli Simpson (23) er kjent for sin skuespiller- og artistkarriere, men ikke minst for å være lillesøsteren til hjerteknuser og «La da dee»-sangeren Cody Simpson (24). Han har blant annet vært i forhold med supermodell Gigi Hadid (26) og artist Miley Cyrus (29).

I 2021 var 23-åringen deltaker i australske «Maskorama» og realityprogrammet «I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!», og det kan se ut til at fjoråret var et godt år for Simpson.

REALITYDELTAKER: Alli Simpson er både modell, skuespiller og artist. Den siste tiden har hun blitt et kjent fjes gjennom ulike realityprogram. Foto: James Atoa/UPI/Shutterstock/NTB
REALITYDELTAKER: Alli Simpson er både modell, skuespiller og artist. Den siste tiden har hun blitt et kjent fjes gjennom ulike realityprogram. Foto: James Atoa/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Brakk nakken etter bassengstup

Artisten fikk derimot en tøff start på 2022. I et Instagram-innlegg deler Simpson at hun har brudd i nakken etter en bassengulykke.

«Av og til kan livet forandres på bare et øyeblikk. 2022 fikk ikke en god start for meg. Brukket nakke og en positiv coronatest», skriver stjernen til et bilde av seg selv i sykesengen.

Videre forklarer skuespilleren at hun pådro seg skaden etter å ha stupt ut i det grunne bassenget med hodet først. På nyttårsaften bar det dermed av sted til sykehuset for ulike undersøkelser, som kunne avsløre to brudd. Heldigvis var ryggmargen uskadet.

«Jeg har blitt sendt hjem med en nakkestøtte som må være på hele døgnet i fire måneder til nakken forhåpentligvis blir bra av seg selv», skriver skuespilleren.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell brakk ryggen. Foto: NTB Vis mer

«Bare en dråpe i havet»

Realitydeltakeren har heldigvis en positiv innstilling til det hele.

«Slik jeg ser det, er fire måneder bare en dråpe i havet når det kommer til resten av mitt sunne og gode liv ... som du kan se for deg har jeg grått endeløse tårer og takket enhver skytsengel som har passet på meg den natta i bassenget og hvert øyeblikk siden det», skriver Simpson til sine 1,2 millioner følgere.

Videre takker hun de ansatte på sykehuset, samt familien for all hjelp og støtte.

«For å si det mildt - jeg har et nytt liv og vil være evig takknemlig for at det ikke var verre!»

SKADER SEG: David Lönnberg i svenske «Paradise Hotel» skulle bare ta seg et uskyldig nakenbad, men det endte i en blodig ulykke. Video: Viafree.se Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg kunne ha mistet benet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer