Courtney Stodden:

- Brakk meg da jeg så ringen

Tv-profilen skal gifte seg for andre gang.

FORLOVET: Courtney Stodden ble fridd til av kjæresten i helgen. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB
FORLOVET: Courtney Stodden ble fridd til av kjæresten i helgen. Foto: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skapte store overskrifter da 16 år gamle Courtney Stodden (26) giftet seg med den 35 år eldre «Den grønne mil»-skuespilleren Doug Hutchison (61) i 2011. Til tross for at Hutchison da var 51 år gammel ble ekteskapet inngått med hennes foreldrenes velsignelse.

Tre år senere gikk duoen fra hverandre fordi Stodden «ønsket å utforske livet som en ugift, ung voksen, med frihet til å være selvstendig».

- I den single perioden handlet det nødvendigvis ikke om å være voksen og å finne meg selv. Jeg ville bare dra ut å ha sex for å være helt ærlig. Jeg hadde aldri tidligere hatt den muligheten. Jeg flyttet fra foreldrene mine til Doug. Jeg gikk aldri på skoleball eller på dater med andre gutter, fortalte hun den gang, ifølge Contact Music.

Kort tid etterpå fant derimot paret tilbake til hverandre fordi Courtney innså hvilken «fantastisk mann» skuespilleren var, skriver nettstedet.

Courtney Stodden filmes på gata i sin rosa kjole i USA Vis mer

I løpet av sitt nesten seks år lange ekteskap, gikk paret fra hverandre og ble sammen igjen opptil flere ganger. I 2016 var imidlertid forholdet over for godt, og i 2018 ble skilsmissepapirene sendt inn.

«Ikke helt som planlagt»

Siden 2017 har Stodden vært i et av-og-på forhold med filmprodusenten Chris Sheng (41), og søndag avslørte tv-stjernen at kjæresten har fridd.

- Jeg sa ja... Åh og jeg brakk meg da jeg så ringen fordi den er så vakker, delte 26-åringen på Instagram sammen med en boomerang hvor hun viser frem sin digre forlovelsesring.

Sheng har delt mer om selve hendelsen på sin Instagram.

- Så dette skjedde! Det gikk ikke helt som planlagt, men øyeblikket var riktig. Fredag 28. mai fridde jeg til mitt livs kjærlighet og hun sa ja. Jeg føler meg så velsignet og heldig, skrev han, og fortsatte:

- Vi har begge vokst så mye siden vi først møttes, og det faktum at vi begge har klart å vokse til å bli bedre, sterkere og mer selvsikre individ mens vi var sammen gjør at jeg tror at dette partnerskapet vil vare livet ut.

- For første gang opplever vi begge ubetinget kjærlighet. Den mest ekte form for kjærlighet. Den formen kjærlighet som gjør at man ikke alltid liker hverandre, men hvor man ALLTID vil elske hverandre. Jeg lover å alltid være din hjørnesten, alltid støtte deg og være en skulder å lene seg på - uansett hva som skjer. Jeg er her for deg. Jeg elsker deg, står det avslutningsvis.

«Ikke lett å tro på kjærligheten»

Stodden og Sheng ble sammen like etter skilsmissen hennes fra Hutchison, men forholdet har ikke vært av det helt enkle slaget.

- Jeg har datet den sammen fyren i tre år. Jeg jobber med meg selv hver dag, men det er ikke lett å tro på kjærligheten. Det er vanskelig for meg å åpne ordentlig opp til ham og å stole på ham, fortalte hun til Us Weekly i fjor vår, og la til:

- Jeg trekker meg konstant tilbake og kritiserer alt om alle ting. Jeg trenger tid til å heale og forhåpentligvis kan jeg lære hvordan jeg kan elske fullt ut igjen.

Bruddet fra Hutchison skal nemlig ha gått hardt innpå 26-åringen. Men eksene skal ha slitt med å finne tilbake til hverandre etter at Stodden mistet sitt ufødte barn i 2016.

- Vi er lovlig separert. Det skjedde for et par måneder siden. Men jeg prøver å ta det rolig for jeg elsker ham og det er veldig tungt for ham. Dette er ekstremt sensitivt, fortalte hun til People i februar 2017 - samme året hun ble sammen med sin nåværende forlovede.

Forholdet mellom henne og Sheng har som nevnt heller ikke vært helt problemfritt, og i fjor sommer ble den trøblete stjernen koblet til «Beverly Hills 90210»-skuespilleren Brian Austin Green (47).

LES OGSÅ: Full forvirring etter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer