BRAKK KINNET?: Ifølge den respekterte journalisten Furman Bisher, skal Elin Nordegren ha brukket kinnbenet til Tiger Woods med en golfkølle. Foto: All Over Press
BRAKK KINNET?: Ifølge den respekterte journalisten Furman Bisher, skal Elin Nordegren ha brukket kinnbenet til Tiger Woods med en golfkølle. Foto: All Over PressVis mer

- Brakk kinnet hans med golfkølle

Respektert journalist hevder han vet hva som egentlig skjedde hos Tiger.

SEHER.NO: Tiger Woods (33) skal ha trengt hjelp til å rekonstruere sitt eget ansikt etter en hendelse med kona Elin Nordegren og en golfkølle. Det skriver The Sun.

Det er Furman Bisher, en av USAs mest respekterte sportsjournalister, som hevder han sitter på opplysninger som inntil nå ikke har kommet frem i media etter utroskapsskandalen.

Bisher hevder skadene Woods ble påført i ansiktet er grunnen til at han ikke har vist seg offentlig siden skandalen brøt ut.

Opplysningene journalisten sitter på, skal komme fra en kollega av Tigers agent, Mark Steinberg.

Det hele skal ha startet etter at Tiger utvekslet tekstmeldinger med en av kvinnene han angivelig skal ha hatt et forhold til, Rachel Uchitel (34). Dette skjedde 26. november.

Like etter skal Tiger ha forlatt huset, for å spille poker med kamerater. Men han glemte telefonen sin, noe Elin oppdaget og fant ut hva som skjedde.

Da Woods kom tilbake rundt midnatt, skal Nordegren ha prøvd å få Tiger til å innrømme hva som foregikk, noe han nektet.

Det var da Elin tok frem en golfkølle, angivelig et jern 9, og slo Tiger i kinnet, slik at nesen skal ha fått skader, to av tennene skal ha løsnet, og kinnbenet brakk.

Vettskremt skal Tiger ha satt seg i bilen for å kjøre avsted, men Elin brukte golfkøllen videre til å slå istykker vinduene på bilen, før Tiger krasjet.

Golferen skal deretter ha reist til Phoenix for å fikse på ansiktet sitt umiddelbart.

Agent Steinberg nekter imidlertid for at Bishers opplysninger er sanne, og kaller det hele for en patetisk løgn.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De kom hånd i hånd