Brakk foten i Spania

Halle Berry var uheldig i pausen fra innspilling av filmen «Cloud Atlas».

VONDT: Halle Berry hørte et knekk og kjente at det gjorde vondt i benet, da hun tråkket over. Foto: All Over Press
VONDT: Halle Berry hørte et knekk og kjente at det gjorde vondt i benet, da hun tråkket over. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bruddet skjedde tidligere denne uken da Halle Berry (45) hadde pause mellom opptakene av den nye filmen «Cloud Atlas» som hun spiller i sammen med blant annet Tom Hanks (55) og Hugh Grant (41).

- Halle var i huset hun leier og tok rett og slett et feilsteg. Hun hørte et knekk og kjente at det gjorde vondt i benet, forteller en kilde til nettstedet TMZ.

45-åringen er for tiden i Mallorca i Spania, hvor innspillingen foregår. Filmcrewet må nå finne på kreative løsninger for å filme den vakre brunetten.

- Planen er å filme rundt henne, fra livet og opp, ta i bruk en stuntkvinne og rett og slett filme de scenene hvor Halle ikke er med, sier kilden.

I mellomtiden får «Cloud Atlas»-kollegaene Hugh og Tom klare seg med en gipset Hollywood-skjønnhet..
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg vil bli 120 år!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer